Du er her:
Nyheter fra skigruppa
Skigruppa i BSK peker seg ut et antall bestemte skirenn hver vinter hvor vi lager litt ekstra klubbopplegg. Se oversikten over hvilke renn dette gjelder.
Årsmøtet i skigruppa avholdes mandag 8. februar kl 18:00. Vi håper å se så mange som mulig av våre medlemmer der.
BSKs stjernehopper Sander Vossan Eriksen (19) er tatt ut til å representere Norge under årets tysk-østerriske hoppuke.
Vi er godt i gang med høstens langrennstreninger og det er stor aktivitet i mange grupper. Vi minner om viktigheten av smittevern og koronatiltak!
Skigruppa gjør som andre idretter i BSK og tar i bruk appen Spond for informasjon om og påmeldinger til treninger og klubbaktiviteter.
Oslo Sportslager arrangerer handlekveld for medlemmer i BSK torsdag 5. november.
Torsdag 29. oktober arrangeres Oslo Sportslagerløpet i stedet for vanlig trening. Påmeldingsfristen er utløpt, men det er noen ledige nummer så om du ikke har fått meldt deg på så møt opp i god tid for etteranmelding.
Skigruppa inviterer til BSK UKA fra 26. OKTOBER til 1. NOVEMBER 2020.
Nettbutikken for bestille trenings- og konkurransetøy fra skigruppas kolleksjon er nå åpnet med forventet levering i uke 50. Dette blir siste mulighet til å bestille tøy før vinteren.
NSF/Telemark arrangerer hver høst breddesamling som samler telemarksutøvere fra ulike deler av landet. De siste 10-12 år har dette vært en samling på breen i Hintertux/Østerrike, men av åpenbare grunner var dette opplegget ikke aktuelt i år.
Til toppen