Du er her:

Juniorene vekket ut av "sommerdvalen"

I uken som gikk var Milla på Equinor International Junior Camp. Fredrik, Wilhelm, Sven August, Helene og Balder var på samling med Team Kollen

 Milla i godt driv under myrintervall På Equinor International Junior Camp var over 200 juniorutøvere fra en rekke nasjoner samlet for en uke med mye trening og sosialt på tvers av nasjonene. Milla forteller at det var motiverende og inspirerende å få trene med så mange nasjoner samlet på ett sted. Det var mange gode økter og gøy med så god matching på øktene! 

 

Team Kollens første høstsamling gikk av stabelen i Torsby i Sverige. Team Kollen er et juniorsamarbeid med de andre Osloklubbene og har flere nær- og fjernsamlinger i løpet av barmarksesongen.Utøverne klare for ny varm økt i TorsbyI Torsby var vi rundt 100 på tur med utøvere og trenere. For oss i en "liten" klubb er det svært verdifullt å ha dette samarbeidet, både med tanke på matching og ikke minst sosialt. 

En av våre ferskeste juniorer, Balder, kan berette om en morsom og spennende samling både sosialt og sportslig. I tillegg var det høyt nivå på treningene.

Fredrik stilte i vår nye rulleskidress, men varmen tvang raskt frem en knute på ryggen og "shorts" resten av intervallenI likhet med samlinga på Sjusjøen så var det utrolig varmt vær og sol cirka hele tida. Det ble derfor lagt inn bad hos de fleste gruppene på begge langturene vi løp. Nydelig!  

Til toppen