Velkommen til BSK Håndball

Håndballfamilien i BSK består av ca 850 aktive utøvere fra de laveste årsklassene og helt opp i øverste Eliteserie på herresiden og et nyopprykket 2. divisjon på damesiden! For første gang på flere år, så vil vi i 2020/21 sesongen stille med lag på jente- og guttesiden i alle årsklasser + Bring, Lerøy, den nye Jr. serien, 6., 5., 4., 3. og 2. div. og Eliteserien. BSK Håndball har dermed et av landets mest komplette spilltilbud for barn og unge, som vi selvfølgelig er meget stolte av.

Håndballens «Visjon 2023» dreier seg om å kunne tilby landets beste håndballtilbud til barn og unge i alle aldre og ha både et herrelag og et damelag på toppen av norsk håndball. Vi erkjenner at knapt noen klubber har klart dette tidligere. Men med ny BSK Arena i 2023 og det grunnlaget som nå legges på dame- og herresiden, så tror vi dette er mulig og at vi kan nå våre ambisjoner. Forutsetningen for å kunne lykkes, er at vi har solide årganger nedover, slik at både jentene og guttene kan strekke seg etter toppspill i norsk håndball.

Håndball

Aktuelt

 • 16.09.2021 Norstrands Blas

  Ellevill stemning i Nordstrand Arena!

  Juniorgutta kastet skjorta for Trym (22) og BSK: - De gir oss den "boosten" vi trenger for å vippe det vår vei
 • 18.08.2021

  Seier til damelaget i første runde av NM

  Etter opprykket for BSKs damelag for to år siden til 2 div har det igjen åpnet seg mulighet for spill i NM. Forrige sesong ble det ikke noe NM på jentene grunnet Covid, men i går var det endelig duket for første kamp på 1,5 år.
 • 27.05.2021

  Prøve håndball? Født i 2015 eller 2016?

  Vi starter opp med felles treninger for gutter og jenter på lørdager kl 10-11 i BSK hallen.
 • 29.04.2021

  Bækkelaget Håndball søker trenere

  Kunne du tenke deg å jobbe for en av Oslos største håndballklubber? Bækkelagets Sportsklub håndball har lag fra oppstarts alder til Eliteserielag med ca 850 medlemmer. Nå søker vi trenere for noen av våre ungdomslag.
 • 27.03.2021

  BSK - Norges 4. beste Håndballag!

  Norges Håndball Forbund kunngjorde 22.3 at seriespillet avsluttes halvveis, med et mulig sluttspill hvis idretten åpnes opp i april. BSK endte dermed på en super fjerdeplass på tabellen bak Elverum, Arendal og Drammen. De gule og blå kommer hårfint bak Drammen på innbyrdes oppgjør.
 • 04.03.2021

  Lyst til å bli en enda bedre trener?

  Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
Til toppen