Prøv BSK tur-orientering!

Postplukker'n er BSK sitt turorienteringstilbud i Østmarka, Sørmarka og på Ekeberg.

100 flotte turmål står i skogen og venter på deg fra 1. april. 

Les mer om hvordan du får tak i kart og kommer i gang

Orientering

Aktuelt

 • 05.04.2021 BSK råtasser på klubbmesterskapet 2020

  Oppstart treninger for barn og unge

  BSKs orienteringstrening for barn (råtassgruppa) starter opp igjen mandag 12. april. Opplegget i år blir kjempebra, og vi tar med glede imot nye medlemmer!
 • 24.03.2021

  Prøv ut BSK sitt turorienteringstilbud!

  O-gruppa i BSK setter i disse dager ut 100 tur-o-poster på våre kart på Ekeberg, i Østmarka og i Sørmarka. Grip muligheten til å gi deg og din familie en spennede turopplevelse på helt nye plasser. Er du BSK-medlem kan du også vinne fine premier ved å sanke mest poeng!
 • 05.03.2021 Tur-o post på Stensrudkartet

  BSK-Postplukker'n : Nå mulig å bestille tur-o-kart for periode 1

  Turorienteringssesongen nærmer seg med stormskritt og det er nå mulig å bestille kartene for periode 1 som forventes å starte innen 1.april.
 • 04.03.2021

  Lyst til å bli en enda bedre trener?

  Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
 • 10.02.2021

  Bestilling av trenings- og konkurrensetøy

  Vi har nå åpnet for bestilling av tøy fra Noname. Fristen er 21. februar. Mange nye modeller i år, som også kommer med et nytt design så klikk deg inn på draktsiden vår for mer info.
 • 10.02.2021

  Nye turorienteringsposter tilgjengelig

  O-gruppa har satt ut 20 nye tur-o-poster i Ekeberglia og på Brannfjell som vil stå ute til over påske. Dette i tillegg til de 20 postene som allerede står ute på Stensrud ut februar. Se hvordan du får tak i kart og løyper her.
Til toppen