Prøv BSK tur-orientering!

Postplukker'n er BSK sitt turorienteringstilbud i Østmarka, Sørmarka og på Ekeberg.

100 flotte turmål står i skogen og venter på deg fra 1. april. 

Les mer om hvordan du får tak i kart og kommer i gang

Orientering

Aktuelt

 • 23.04.2021

  Terrengtesten hall-of-fame

  O-gruppa har siden 80-tallet løpt testløp i en fast løype på Skullerudåsen. Gøy at noen har tatt vare på alle resultatene som er prestert, for da kan vi få til interessant analyse. Resultatene er nå oppdatert med tider fra testen i 17. april 2021.
 • 05.04.2021 BSK råtasser på klubbmesterskapet 2020

  Oppstart treninger for barn og unge

  BSKs orienteringstrening for barn (råtassgruppa) starter opp igjen mandag 12. april. Opplegget i år blir kjempebra, og vi tar med glede imot nye medlemmer!
 • 24.03.2021

  Prøv ut BSK sitt turorienteringstilbud!

  O-gruppa i BSK setter i disse dager ut 100 tur-o-poster på våre kart på Ekeberg, i Østmarka og i Sørmarka. Grip muligheten til å gi deg og din familie en spennede turopplevelse på helt nye plasser. Er du BSK-medlem kan du også vinne fine premier ved å sanke mest poeng!
 • 05.03.2021 Tur-o post på Stensrudkartet

  BSK-Postplukker'n : Nå mulig å bestille tur-o-kart for periode 1

  Turorienteringssesongen nærmer seg med stormskritt og det er nå mulig å bestille kartene for periode 1 som forventes å starte innen 1.april.
 • 04.03.2021

  Lyst til å bli en enda bedre trener?

  Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
 • 10.02.2021

  Bestilling av trenings- og konkurrensetøy

  Vi har nå åpnet for bestilling av tøy fra Noname. Fristen er 21. februar. Mange nye modeller i år, som også kommer med et nytt design så klikk deg inn på draktsiden vår for mer info.
Til toppen