Du er her:

Prøv BSK tur-orientering!

Postplukker'n er BSK sitt turorienteringstilbud i Østmarka, Sørmarka og på Ekeberg.

Les mer om hvordan du får tak i kart og kommer i gang

Orientering

Aktuelt

 • 05.08.2023

  World-Cup seier til BSKs Ralph Street!

  BSKs orienteringsløper Ralph Street tok sin aller første verdescup-seier denne uken når WorldCup sirkuset har flyttet seg til Tsjekkia! Vi gratulerer og ser fram til fortsettelsen!
 • 31.05.2023

  Jonas tatt ut til junior-VM!

  BSKs Jonas Fenne Ingierd (17) er tatt ut i troppen som skal representere Norge i Junior-VM i orientering som går av stabelen i Romania i begynnelsen av juli. Vi gratulerer!
 • 07.05.2023

  Dobbel norgesmester junior fra BSK!

  O-løperne fra BSK markerte seg godt når NM sprint ble arrangert i Sandefjord i helgen. Jonas Fenne Ingierd vant begge gullene i juniorklassen, Cornelius Bjørk sikret sølvet i seniorklassen og vi tok også sølvet i stafett!
 • 28.03.2023

  Oppstart orienteringstrening for barn og unge! Prøvetrening 17.april!

  BSK starter nå opp igjen orienteringstrening for barn og unge. Vi tar i mot nye medlemmer som vil prøve! Kom på prøvetrening 17.april (eller en en senere mandag når det måtte passe).
 • 29.01.2023

  Nå kan du bestille BSK o-tøy

  BSK o-tøy lages på bestilling og det er en ganske lang leveringstid. Derfor er det allerede nå TIRSDAG 31. JANUAR bestillingsfrist for o-tøy.
 • 15.10.2022

  Carl ble (endelig) klubbmester!

  O-gruppas klubbmesterskap for 2022 ble avviklet på Breivoll gård i strålende høstvær. Hele 51 påmeldte løpere, en stor heiagjeng og strålende høstvær gjorde dette til en festdag. Og det var Carl Godager Kaas som kunne glise breiest og ta med seg klubbkanna hjem til peishylla!
Til toppen