Du er her:

Bli medlem i O-gruppa

Vi tar gjerne imot nye medlemmer og innmeldingsprosedyren er enkel.

For å melde deg inn i O-gruppa må du først og fremst være medlem i Bækkelagets Sportsklub (BSK), enten som individuelt medlem eller som familiemedlem. Deretter kan du melde deg inn i o-gruppa og eventuelt andre grupper i BSK. Du melder deg inn i BSK og velger idrettsgrener her: 

Innmeldingsskjema

Når du har sendt søknadsskjema får du en profil i Medlemsregisteret vårt hos Norges Idrettsforbind (MinIdrett). Du kan vedlikeholde denne på minidrett.no. 

For å få med deg hva som skjer av treninger anbefaler vi at du kobler deg til våre Spond-grupper hvor treninger annonseres og du melder deg på disse. Se info om hvor du finner Spond-gruppene her.

Skal du delta på løp må du manuelt også opprette en profil på Norges Orienteringsforbund sin løsning Eventor hvor du melder deg på løp. Dette er frikoblet fra det offisielle medlemsregisteret, og kun nødvendig når du skal delta på løp. Les mer om Eventor her.

Skulle du har problemer med å finne fram i innmeldingsprosessen, ta kontakt med en av oss i styret så skal vi hjelpe deg.

Du kan lese mer om medlemskap i BSK her, og aktivitetsavgift i o-gruppa her.

Til toppen