Du er her:

Velkommen til BSK Fotball

Bækkelagets SK Fotball holder til på Ekebergsletta og fotballgruppen vår er i rivende utvikling, med ca 700 medlemmer. Vi har spillere i alle årganger fra 5 år og opp til oldgirls/oldboys. Vi er stolte av å ha de laveste aktivitetsavgiftene for sammenlignbare klubber i Oslo-området. Vi gir den beste sportslige valutaen som spillere kan få, uten skjulte tilleggsavgifter. Vi tilrettelegger for at alle skal kunne spille fotball hos oss, uavhengig av økonomisk stilling. Klubben har kun én felles aktivitetsavgift for barn og ungdom. Når du har betalt den, kan du i tillegg til fotballen opp til og med 16 år delta i alle BSKs idrettsgrener uten ytterligere avgift.

BSK ble NFF Kvalitetsklubb i 2018, og resertifisert i 2022. Vi jobber nå med å utvikle og implementere sportsplanen vår i all aktivitet i klubben. Vi tilbyr topp motiverte trenere med lang erfaring og styrke innenfor spillerutvikling. Vi har et velfungerende og operativt styre som hjelper oss med å gjennomføre dette.

Alle er hjertelig velkommen til å prøve fotball hos oss. Ta kontakt med på fotball@bsknc.no eller tlf. 22 66 02 00. Vi har plass til spillere på alle årskull/lag.

Våre seniorlag ligger i 5. divisjon (Herrer A), 7. divisjon (Herrer B) og 4. divisjon (Damer A).

Vi har lag i de fleste aldersklasser. I tillegg har vi flere lag i Futsal (innendørsfotball). Futsalgutta kjemper jevnlig om opprykk til Eliteserien. 

Fotball

Aktuelt

Til toppen