Fotball

BSK Fotball ønsker å være en attraktiv breddefotballklubb for alle i vårt nærmiljø.

Innkalling til fotballens årsmøte finner du her

 

Bækkelagets SK Fotball holder til på Ekebergsletta og fotballgruppen vår er i rivende utvikling, med ca 800 medlemmer. Vi har spillere i alle årganger fra 5 år og opp til oldgirls/oldboys. Vi er stolte av å ha de klart laveste aktivitetsavgiftene for sammenlignbare klubber i Oslo-området. Vi gir den beste sportslige valutaen som spillere kan få, uten skjulte tilleggsavgifter. Vi tilrettelegger for at alle skal kunne spille fotball hos oss, uavhengig av økonomisk stilling. Klubben har kun én felles aktivitetsavgift for barn og ungdom. Når du har betalt den, kan du i tillegg til fotballen opp til og med 16 år delta i alle BSKs idrettsgrener uten ytterligere avgift.

BSK ble NFF Kvalitetsklubb i 2018 og vi har siden den gang jobbet med å utvikle og implementere sportsplanen vår i all aktivitet i klubben. Vi tilbyr topp motiverte trenere med lang erfaring og styrke innenfor spillerutvikling. Vi har et velfungerende og operativt styre som hjelper oss med å gjennomføre dette.

Alle er hjertelig velkommen til å prøve fotball hos oss. Ta kontakt med på fotball@bsknc.no eller tlf. 22 66 02 00. Vi har plass til spillere på alle årskull/lag.

Våre seniorlag ligger i 5. divisjon (Herrer A), 6. divisjon (Herrer B) og 3. divisjon (Damer A).

Vi har lag i de fleste aldersklasser. I tillegg har vi flere lag i Futsal (innendørsfotball).

Klikk for stort bilde 

Fotballgruppas anlegg består for tiden av :

11er kunstgressbane på Ekebergsletta
11er gressbane på Sportsplassen
7er kunstgressbane m/undervarme på Sportsplassen
5er kunstgressbane på Sportsplassen

På Sportsplassen finnes det også full friidrettsbane. På anlegget ligger Miljøhuset og Bækkelagshuset, som er et samlingspunkt for flere av gruppene i BSK. I tillegg har BSK driftsansvar for Ekeberg Kunstgress 2 som er den nye kunstgressbanen nærmest Ekeberghallen

BSK Fotball arrangerer årlig Bækkelagscupen over to helger i oktober. Dette er en innendørsturnering for spillere i alderen 6 - 12 år.

Til toppen