Ski

Aktuelt

 • 27.03.2021 Karusellrenn 2021 ble avviklet med god avstand til hverandre

  Resultater klubbmesterskap og karusellrenn

  Resultatlister fra årets klubbmesterskap og sammenlagtlister for karusellrennene er nå publisert. Totalt hadde vi 203 deltakere i årets karusell! Vi takker for en annerledes sesong, og ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske!
 • 20.03.2021

  VM-gull på telemark!

  Trym Nygaard Løken tar på dag 2 av VM steget opp og blir verdensmester i Parallell foran to sterke sveitsere på deres hjemmebane. Etter endt mesterskap ble fasit ikke mindre enn 4 medaljer på Trym og også 4 medaljer på Jacob Alveberg når vi tar med team-disiplinene. Kort og godt fantastisk bra!
 • 18.03.2021 Trym vinner Sprint i WC Thyon

  Råsterk WC-finale - VM neste!

  Sist helg var det WC-avslutning for vår BSK-trio og Trym Nygaard Løken kunne ikke fått så mye bedre oppkjøring til VM 18-21 mars. Fasit ble gull i Klassisk og sølv i Sprint mens Parallell ble avlyst pga. dårlig vær.
 • 18.03.2021

  Vi trenger din sponsorhjelp!

  Skigruppa er avhengig av velvillige sponsorer. I en tid med pandemi hengende over oss er det ikke lett å få velvillige samarbeidspartnere til å stille opp, men det er enklere å få til noe der vi allerede har en fot innenfor og kjennskapen til skigruppa er etablert.
 • 15.03.2021

  Resultater karusellrenn 2

  Karusellrennene i vinter er preget av Covid19 restriksjoner, men vi får dem gjennomført som mange små testrenn internt i hver enkelt treningsgruppe som del av ordinære treninger. Samlede resultater fra renn 2 og foreløpige sammenlagtresultater er lagt ut.
 • 04.03.2021

  Lyst til å bli en enda bedre trener?

  Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
Til toppen