Du er her:
Nyheter fra skigruppa
I en svært fartsfylt Sprint-løype ble det en solid suksess. Trym Nygaard Løken gikk til topps og ble verdensmester, og Gøril Strøm Eriksen fulgte flott opp med en strålende VM-bronse.
2 Worldcup-seire og 2 Worldcup kuler i parallell cupen i Bad Hindelang. Stor dag for BSK, det norske landslaget og sportssjef Per Olav Tangen rett før VM kommende uke.
Tirsdag 21. mars er det endelig klart for årets klubbmesterskap! Rennet er i klassisk stil og arrangeres på Skullerud. Vi satser på god stemning i ekte BSK ånd med grilling og fortløpende premieutdeling
Dessuten Worldcup karrierebeste til Ella med 4.plass og samme plassering til Jacob, mens Gøril fikk en 7. plass.
Jr-NM ble i år avholdt i Alta. Det ble en skikkelig NM-fest av flere grunner!
I tett snødrev ble det arrangert NM i telemark sprint i helgen og det ble NM-gull til Trym Nygaard Løken, Ella Strøm Eriksen og Emil Tobias Langhus Bye - GRATULERER til alle!
Våre syv utøvere slo hardt fra seg på Hovedlandsrennet 2023 på Meråker og leverte store prestasjoner og historiske resultater for BSK!
Torsdag 9. mars er det klart for vinterens tredje Karusellrenn. Informasjon om rennet og påmelding finner du her.
I en spennende NRK-sendt parallell gikk Gøril Strøm Eriksen til topps etter å ha slått den sveitsiske telemarksdronningen Amelie Wenger-Reymond i finalen.
Tidligere langrennsløper i Bækkelaget, Johannes Willassen, er tatt ut til å representere Norge i Jr-VM!
Til toppen