Nyheter fra skigruppa
Resultatlister fra årets klubbmesterskap og sammenlagtlister for karusellrennene er nå publisert. Totalt hadde vi 203 deltakere i årets karusell! Vi takker for en annerledes sesong, og ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske!
Trym med VM-gullet i parallell
Trym Nygaard Løken tar på dag 2 av VM steget opp og blir verdensmester i Parallell foran to sterke sveitsere på deres hjemmebane. Etter endt mesterskap ble fasit ikke mindre enn 4 medaljer på Trym og også 4 medaljer på Jacob Alveberg når vi tar med team-disiplinene. Kort og godt fantastisk bra!
Sist helg var det WC-avslutning for vår BSK-trio og Trym Nygaard Løken kunne ikke fått så mye bedre oppkjøring til VM 18-21 mars. Fasit ble gull i Klassisk og sølv i Sprint mens Parallell ble avlyst pga. dårlig vær.
Skigruppa er avhengig av velvillige sponsorer. I en tid med pandemi hengende over oss er det ikke lett å få velvillige samarbeidspartnere til å stille opp, men det er enklere å få til noe der vi allerede har en fot innenfor og kjennskapen til skigruppa er etablert.
Karusellrennene i vinter er preget av Covid19 restriksjoner, men vi får dem gjennomført som mange små testrenn internt i hver enkelt treningsgruppe som del av ordinære treninger. Samlede resultater fra renn 2 og foreløpige sammenlagtresultater er lagt ut.
Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
Karusellrennene 2021 er som det meste annet påvirket av Covid-19. Per 3. mars er det fremdeles ikke tillatt å arrangere et normalt karusellrenn, så vi må gjøre tilpasninger for årets karusell.
Vi hadde totalt 161 deltakere på sesongens første karusellrenn, som pga Covid-19 begrensninger måtte arrangeres som internt testrenn i hver treningsgruppe som del av ordinær fellestrening. Resultater finner du her.
Skigruppa inviterer alle barn fra området til å delta i organisert skileik på Ekeberg i mars. Les mer om opplegget og påmelding i saken.
WC-sesongen i telemark starter 21/1 og tre forventningsfulle BSK-utøvere er på plass i Oberjoch / Bad Hindelang.
Til toppen