Du er her:
Nyheter fra skigruppa
Klubbtøyet for skigruppa i BSK har nå vært tilgjengelig siden høsten 2021. Det nye designet blir lagt merke til og vi synes det har blitt veldig fint! Det er veldig gjenkjennbart i renn, i skiløypa og i nærområdet! Bestillingsvinduet er åpent fra 13. mai og stenger 22.mai.
Vårens vakreste eventyr er allerede i gang - bli med BSK ski på søndagsjogg!
Hvert år har skigruppa en 17. mai trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. I år kan vi endelig gå tilbake til de tradisjonelle 17. mai treningen med trening og konkurranser som hauk og due hardcore, brustafett og mye annet moro.
Endelig blir det klubbkveld igjen. Etter to år uten samles vi for å gjøre stas på BSK Skigruppa.
Skiføret har takket for seg noe som betyr at skigruppas barmarkstreninger starter opp igjen. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til en ny sesong.
Vår trofaste og kjære BSK'er Helge Kvaase sovnet stille inn 25. mars i år, 88 år gammel.
Nå braker det løs med vårens treninger!
Det ble mange NM-medaljer til våre telemarks-utøvere i den NRK-sendte NM-veka i Myrkdalen sist helg. Dette til tross for at vår frontfigur Trym Nygaard Løken er ute med korsbåndskade etter WC-renn i Sveits tidligere i mars.
Torsdag 31. mars er det endelig klart for årets klubbmesterskap! Rennet er i fristil og arrangeres på Skullerud. Vi satser på god stemning i ekte BSK ånd med grilling og fortløpende premieutdeling
Til toppen