Nyheter fra skigruppa
Nettbutikken for bestille trenings- og konkurransetøy fra skigruppas kolleksjon er nå åpnet med forventet levering i uke 10. Dette blir siste mulighet til å bestille tøy denne vinteren.
Det er med glede vi kan invitere til årets karusellrenn. Første renn skulle gått tirsdag 12. januar, men må dessverre utsettes pga restriksjonene som gjelder 7-21 januar.
Vinteren er endelig her og det betyr at barna våre endelig får gå skirenn igjen. Første renn står for døren allerede tirsdag 12. januar.
Skigruppa i BSK peker seg ut et antall bestemte skirenn hver vinter hvor vi lager litt ekstra klubbopplegg. Se oversikten over hvilke renn dette gjelder.
BSKs stjernehopper Sander Vossan Eriksen (19) er tatt ut til å representere Norge under årets tysk-østerriske hoppuke.
Vi er godt i gang med høstens langrennstreninger og det er stor aktivitet i mange grupper. Vi minner om viktigheten av smittevern og koronatiltak!
Skigruppa gjør som andre idretter i BSK og tar i bruk appen Spond for informasjon om og påmeldinger til treninger og klubbaktiviteter.
Oslo Sportslager arrangerer handlekveld for medlemmer i BSK torsdag 5. november.
Torsdag 29. oktober arrangeres Oslo Sportslagerløpet i stedet for vanlig trening. Påmeldingsfristen er utløpt, men det er noen ledige nummer så om du ikke har fått meldt deg på så møt opp i god tid for etteranmelding.
Skigruppa inviterer til BSK UKA fra 26. OKTOBER til 1. NOVEMBER 2020.
Til toppen