Nyheter fra skigruppa
Vårens vakreste eventyr er allerede i gang - bli med BSK ski på søndagsjogg!
For at så mange som mulig også i framtida skal få gleden av å være en del av det store skifelleskapet vårt, gjennomfører Skiforbundet nå en medlems- og utøverundersøkelse for å lære mer om årsakene. Vi oppfordrer alle til å svare innen 26.05.2021
Hvert år har skigruppen en 17. mai-trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. Selv i fjor fikk vi til å ha 17. mai-trening, om enn en litt annerledes 17. mai-trening for at den skulle være korona-vennlig. Det blir det også i år!!
Nå er våren her og det er mulighet til å handle fra skigruppas sommerkolleksjonen inne på teamshopen. Nettbutikken er åpen for bestilling med forventet levering i uke 24.
Helgen 1.-2.mai starter vi opp 2021/22 – sesongen med hjemmesamling.
Resultatlister fra årets klubbmesterskap og sammenlagtlister for karusellrennene er nå publisert. Totalt hadde vi 203 deltakere i årets karusell! Vi takker for en annerledes sesong, og ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske!
Trym med VM-gullet i parallell
Trym Nygaard Løken tar på dag 2 av VM steget opp og blir verdensmester i Parallell foran to sterke sveitsere på deres hjemmebane. Etter endt mesterskap ble fasit ikke mindre enn 4 medaljer på Trym og også 4 medaljer på Jacob Alveberg når vi tar med team-disiplinene. Kort og godt fantastisk bra!
Sist helg var det WC-avslutning for vår BSK-trio og Trym Nygaard Løken kunne ikke fått så mye bedre oppkjøring til VM 18-21 mars. Fasit ble gull i Klassisk og sølv i Sprint mens Parallell ble avlyst pga. dårlig vær.
Skigruppa er avhengig av velvillige sponsorer. I en tid med pandemi hengende over oss er det ikke lett å få velvillige samarbeidspartnere til å stille opp, men det er enklere å få til noe der vi allerede har en fot innenfor og kjennskapen til skigruppa er etablert.
Karusellrennene i vinter er preget av Covid19 restriksjoner, men vi får dem gjennomført som mange små testrenn internt i hver enkelt treningsgruppe som del av ordinære treninger. Samlede resultater fra renn 2 og foreløpige sammenlagtresultater er lagt ut.
Til toppen