Du er her:
Nyheter fra skigruppa
Endelig var det igjen tid for å møtes til snøsamling, etter 2 års ventetid. En supersosial helg med intens trening på snø. Fredag ettermiddag og kveld ankom mange spente barn og ungdommer – og stemningen var til å ta og føle på. Luften i rommet var full av energi!
Nå er det kun få dager igjen. Vi er godt over 200 påmeldte til BSKs årlige breddesamling med utøvere og foresatte i alle aldersgrupper.
Telemarkslandslaget er tilbake fra enda en snøsamling på breen i Hintertux og trioen fra BSK har blitt en kvartett, vi gratulerer Ella Strøm Eriksen med landslagsplass!
Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppas drift.
Rapport fra juniorgjengen som har vært på Beitostølen på snøsamlingen til Team Kollen.
Skigruppa i BSK peker seg ut et antall bestemte skirenn hver vinter hvor vi lager litt ekstra klubbopplegg. Se oversikten over hvilke renn dette gjelder.
Kanskje kommer BSK hjemmesamling oktober 2021 til å gå inn i historiebøkene. Kanskje blir den referert til mange ganger fremover. I alle fall får denne fantastiske dagen en helt spesiell plass i minneboka til de som er, og utgjør BSK.
121 deltakere i alle aldre møtte til start når skigruppa i kveld arrangerte det tradisjonsrike terrengløpet "Oslo Sportslagerløpet" til ære for vår flotte hovedsponsor.
Helgen 30.-31 oktober er det klart for ny hjemmesamling på Skullerud arena. Påmelding gjøres gruppevis i Spond – se også detaljert program for din gruppe der.
Torsdag 28.oktober arrangerer skigruppa det årlige "Oslo Sportslager løpet". Dette for å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager. De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være omtrent den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp.
Til toppen