Nyheter fra skigruppa
Husk at Bækkelagets SK Skigruppa har en FB gruppe for kjøp og salg av brukt langrennsutstyr og klær. Kjekt å vite når langrennssesongen nærmer seg snart. Siden heter: Bækkelaget SK Skigruppa: Kjøp og Salg av Skiutstyr
Endelig var det tid for en etterlengtet klubbsamling igjen. Årets Trysilsamling gikk av stabelen 10.-12. september og treningsgruppene fra 11 år og oppover har sanket treningstimer og hatt det moro.
Aktivitetene i skigruppa er i full gang, og det nærmer seg høstens arrangementer. Det betyr at vi trenger frivillige!
Nå braker det straks løs med høstens treninger!
Vårens vakreste eventyr er allerede i gang - bli med BSK ski på søndagsjogg!
For at så mange som mulig også i framtida skal få gleden av å være en del av det store skifelleskapet vårt, gjennomfører Skiforbundet nå en medlems- og utøverundersøkelse for å lære mer om årsakene. Vi oppfordrer alle til å svare innen 26.05.2021
Hvert år har skigruppen en 17. mai-trening for alle fra 13 år og helt opp til junior og senior. Selv i fjor fikk vi til å ha 17. mai-trening, om enn en litt annerledes 17. mai-trening for at den skulle være korona-vennlig. Det blir det også i år!!
Nå er våren her og det er mulighet til å handle fra skigruppas sommerkolleksjonen inne på teamshopen. Nettbutikken er åpen for bestilling med forventet levering i uke 24.
Helgen 1.-2.mai starter vi opp 2021/22 – sesongen med hjemmesamling.
Resultatlister fra årets klubbmesterskap og sammenlagtlister for karusellrennene er nå publisert. Totalt hadde vi 203 deltakere i årets karusell! Vi takker for en annerledes sesong, og ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske!
Til toppen