Du er her:
Nyheter fra skigruppa
I helga har vi kjempet både lokalt og nasjonalt med KM Sprint og Lauritz Bergendahl i Oslo, Norgescup for juniorene på Lillehammer, samt Lygnasæterrennet for seniorene.
Informasjon om prioriterte renn finner dere under "intern informasjon" og videre under "sesongplan og terminliste". Ta en titt!
Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppas drift.
Våre telemarksutøvere fra landslag og rekruttlag har kommet hjem fra Hintertux etter en flott uke på ski. Sol og bra snøforhold gjennom hele uken ga bra utbytte og motivasjon før sesongstart.
Torsdag 27 .oktober arrangerer skigruppa det årlige "Oslo Sportslager løpet" for å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager. De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være omtrent den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp.
Klubbshop med vinterkolleksjonen er endelig åpen!
Den årlige NSF Telemark breddesamlingen i Hintertux ble sist uke avlyst som følge av snømangel. Det blir istedet noen sporty dager i Åndalsnes' flotte omgivelser.
Det ble ny løyperekord i både dame- og herreklassen når skigruppas motbakkeløp Brannfjell Opp! ble arrangert i kveld. Det ble også satt veldig mange nye personlige rekorder!
Sondre er virkelig i flytsonen om dagen og målene for vinteren er satt.
Til toppen