Du er her:
Nyheter
Juniorgutta kastet skjorta for Trym (22) og BSK: - De gir oss den "boosten" vi trenger for å vippe det vår vei
BSKs herrer ble nest beste norske lag i verdens største orienteringsstafett!
Thor Volden (1926 – 2021) sovnet stille inn den 12. juli etter 95 begivenhetsrike år. Thor satte tydelige spor etter seg i Bækkelagets Sportsklub.
Lambertseter IF arrangerte årets Oslo-mesterskap i 4x100 meter stafett for 11-13 år. BSK deltok med hele 9 lag, og forsynte seg grovt av medaljene!
Etter opprykket for BSKs damelag for to år siden til 2 div har det igjen åpnet seg mulighet for spill i NM. Forrige sesong ble det ikke noe NM på jentene grunnet Covid, men i går var det endelig duket for første kamp på 1,5 år.
BSKs Øystein Kvaal Østerbø rasket med seg det som var av gullmedaljer under VM i orientering for masters i Ungarn sist uke. Tre av tre løp endte med GULL! Vi gratulerer!
Junior-NM ble arrangert på Askøy i begynnelsen av august. Askøy viste seg fram med fint vær og fantastiske forhold, og våre utøvere fulgte opp med gode resultater.
Jonas Fenne Ingierd (15) sikret sølv til Bækkelaget på dagens langdistanse under hovedløpet i orientering i Levanger, og under gårsdagens sprintdistanse løp Viktor Meland-Tangen (13) inn til en flott 10.plass!
Full innsats med jenter 2015
Til toppen