Du er her:
Nyheter
Som arrangør av verdens største fotballturnering er det vårt ansvar å legge til rette for en trygg og sikker turnering. Vi har derfor besluttet at Norway Cup 2021 spilles som en nasjonal turnering.
Skigruppa inviterer alle barn fra området til å delta i organisert skileik på Ekeberg i mars. Les mer om opplegget og påmelding i saken.
Byrådet har besluttet å gjøre lettelser i koronatiltakene i Oslo fra og med torsdag 18. februar.
Etter at det ble åpnet for organisert trening igjen for barn og ungdom har vi startet opp aktiviteten!
O-gruppa har satt ut 20 nye tur-o-poster i Ekeberglia og på Brannfjell som vil stå ute til over påske. Dette i tillegg til de 20 postene som allerede står ute på Stensrud ut februar. Se hvordan du får tak i kart og løyper her.
I helgen fikk tre av våre ivrige ungdomsløpere gjort unna årets første treningsøkt på kart. Og gutta viser gode takter, så vi gleder oss til sesongen som stadig kommer nærmere!
Valgkomiteen i BSK jobber for tiden med å innstille kandidater til klubbens Arbeidsutvalg, Lovkomité, Kontrollkomité og Heders- bevisningskomité som skal velges på årsmøtet.
Vi planlegger med et Norway Cup i 2021. Vi har hatt mange møter og samtaler med lag i Norge, og det er et stort flertall som både vil delta og som ser at turneringen er en skikkelig motivasjon for deres lag og spillere.
Til toppen