Du er her:
Nyheter
Fra 12 juli til 02 august vil administrasjonen være sommerstengt grunnet ferieavvikling.  Vi benytter også anledningen til å ønske alle en riktig god sommer!
2016-kullet startet opp med fotballtreninger i mai og har blitt en stor og fin gjeng!
BSKs Jonas Fenne Ingierd (15) troner alene på toppen etter de tre første løpene av Trimtex-Cup klasse H15-16. Dette er sesongcup for ungdom i hele Akershus og Oslo o-krets.
O-gruppa har nå satt ut 100 nye tur-o-poster på kartene våre på Brannfjell og i Øst- og Sørmarka. Et glimrende mål for søndagsturen. Se info om hvor du får kjøpt kartene her.
BSK arrangerer også i sommer «idrettsglede for alle». I år vil allidretsskolene bli avholdt i uke 27 og 31. Skolene er gratis og vil være et tilbud til barn og unge i nærområdet.
Det er med tungt hjerte vi må meddele at Norway Cup 2021 er avlyst for andre året på rad.
Kunne du tenke deg å jobbe for en av Oslos største håndballklubber? Bækkelagets Sportsklub håndball har lag fra oppstarts alder til Eliteserielag med ca 850 medlemmer. Nå søker vi trenere for noen av våre ungdomslag.
Verdens største fotballturnering trenger verdens største og beste funksjonærstab, og til sammen jobber det rundt 1600 frivillige fra Bækkelagets Sportsklub under Norway Cup.
BSK Håndball Elite ønsker velkommen til Håndballakademi de to første ukene i sommerferien.
Til toppen