Du er her:

Løp og stafetter

I BSK er vi opptatt av å løpe o-løp og stafetter. Under er litt informasjon om hvordan du melder deg på og linker til viktige ressurser.

All påmelding til løp og stafetter gjøres i Norges Orienteringsforbund sitt system Eventor. Her finner man også terminlista med alle terminfestede arrangementer, man kan se innbydelser, startlister, resultatlister og annen viktig informasjon om arrangementene. 

Internarrangement i BSK, samt samlinger og aktiviteter i regi av kretsen finner man ikke i terminlista men under "Klubben". Direkte link her.

Du må opprette en bruker i Eventor for å melde deg på løp. I registreringsprosessen må du velge at du er medlem i Bækkelagets SK. Påmelding til løp gjøres etter det ved å klikke seg inn på det løpet man ønsker å melde seg på, og følge link for påmelding. 

Startkontingenter etterfaktureres til klubben, og avhengig av hvilken aktivitetsavgift du betaler vil klubben på slutten av sesongen innkreve egenandeler for utlagt startkontingent (fra 0 til 100%, avhengig av nivå på aktivitetsavgift).

Hva trenger jeg for å løpe o-løp?

Det eneste du trenger er å være registrert medlem i BSK. I de fleste o-løp er det ikke tillatt å delta med mindre du er medlem i en klubb registrert i Norges Orienteringsforbund.

På o-løp benyttes elektronisk tidtaking. Det gjøres med en stemplingsbrikke som løperen har med seg i skogen. De fleste som deltar eier sin egen brikke, og opplyser om brikkenummeret på denne ved påmelding. Dersom du ikke har egen brikke kan du la feltet stå tomt, og du vil få leie en brikke av arrangøren. 

Skal du kjøpe egen stemplingsbrikke så være oppmerksom på at det finnes to typer: "Vanlig/gammel" EMIT brikke og "ny" touchfree emiTag brikke. emiTag er forøvrig eksakt samme brikke som benyttes som tidtaking på skirenn, så har man brikke fra skirenn så kan denne benyttes.  

Med unntak av mesterskap benyttes bare en av brikketypene på hvert løp, og man må sjekke innbydelsen hvilket system som gjelder det aktuelle løp. Vi ser i 2020 at de fleste løp har benyttet det nyere emiTag systemet, men gamle brikker er også fremdeles i bruk på en del løp. 

Link til webshop hvor de to produktene kan kjøpes: 

For rekrutter kan BSK tilby rekruttpakke som inneholder gammel type EMIT brikke og tommelkompass, for en pris som er lavere enn å bare kjøpe brikke alene. Ta kontakt med trener i rekrutt/råtassgruppa om du er interessert. 

Til toppen