Du er her:

O-gruppas informasjonskanaler

Hvordan holder du deg oppdatert på hva som skjer i O-gruppa?

Det er mye som skjer i o-gruppa og websidene våre er hovedsakelig tiltenkt statisk informasjon. For informasjon om løpende treninger, aktiviteter og annet benytter vi ulike kanaler som du må melde deg inn i. 

O-gruppa på Spond

Spond benyttes for informasjon om og påmelding til treninger og samlinger. Vi har to spondgrupper som du kan søke medlemskap i gjennom følgende linker eller ved å ta kontakt med trenerne.

Spondgruppe for junior og senior

Spondgruppe for barn og ungdom

O-gruppa på Facebook

O-gruppa har en åpen facebook-gruppe for generell informasjon. Alle medlemmer oppfordres til å være med i denne, og den er også åpen for ikke-medlemmer.

Råtassgruppa (rekrutter 7-12 år) har sin egen lukkede facebook-gruppe som kun er for medlemmer. Du kan søke deltakelse i denne ved å følge linken. 

O-gruppa på Messenger

Vi har noen interne messengergrupper for medlemmer hvor det diskuteres høyt og lavt om alt mulig. Vil du være med på disse så tar du kontakt med en av trenerne eller et medlem som allerede er med i disse gruppene. 

Andre relevante kanaler

I tillegg til våre interne sosiale kanaler, har krets- og forbund relevante åpne kanaler som du bør vurdere å delta i. Her kan du fange opp en del nyttig info om kommende aktiviteter og ting som skjer.

Facebook: 13-16 årsgruppa i Akershus og Oslo Orienteringskrets

Facebook: Juniorgruppa i Akershus og Oslo Orienteringskrets

Facebook: Akershus og Oslo Orienteringskrets

Facebook: Norges Orienteringsforbund

Til toppen