BSK-Postplukker'n

- et fantastisk turorienteringstilbud i Sør- og Østmarka

Klikk for stort bilde

BSK tilbyr et fantastisk turorienteringstilbud i Sør- og Østmarka som tar deg til plasser du ikke visste eksisterte. Gjør søndagsturen din litt mer spennende, og ta noen tur-o-poster på veien! Vi har både poster som er krevende å finne og poster som er tilpasset barn og unge. Vi fornyer stadig postutvalget og den tur-o-arrangøren i Norge som har flest poster i skogen gjennom et år!

For å holde deg oppdatert på tilbudet til enhver tid anbefaler vi at du følger med på:

Du finner alltid gjeldende tur-o-tilbud fra BSK på vårt område på turorientering.no. Her kan du etter å ha logget inn kjøpe kart med poster for nedlasting samt registrere postbesøk for å samle poeng.  

BSK-konkurranse:

Er du medlem i BSK så kan du delta i konkurranse om å samle flest poeng. På slutten av året vil vi summere opp poengene og kåre den beste postplukker'n i klubben. Premie til det medlem som har samlet flest poeng i løpet av året, samt ekstrapremie til de tre barna med mest poeng født 2008 og senere. Kriterie for deltakelse er at du er registrert medlem i BSK (uavhengig av gruppe) samt at du registrerer dine postbesøk på turorientering.no med eget navn. Da vil du automatisk være med i konkurransen.

Aktuelt: 

Klikk for stort bildeNYHET 5.3.2021 - Nå mulig å bestille kart for periode 1:
Vil du ha kartene for periode 1 i hånda den dagen postene kommer i skogen så kan du allerede nå bestille vårt karthefte. Den består av et hefte med blant annet 6 kart med til sammen 100 poster i Sørmarka og Østmarka. Heftene vil bli sendt i posten så snart de er ferdige fra trykkeri. Målsetningen er å ha postene i skogen innen 1. april. 

Hefte med alle kartene for periode 1 bestilles fra våre sider på turorientering.no. Der kan også enkeltkart etterhvert kjøpes for nedlastning og egen utskrift. 

 

NYHET 10.2.2021 - Vinter-tur-orientering:
Vi har nå laget to nye vinter-tur-o opplegg med totalt 20 poster på Ekeberg og Brannfjell. Det er lite snø i disse terrengene og flotte forhold for turorientering. Postene står ute til over påske. Samlet pris for dette opplegget er 100 kroner.

Dette kommer i tillegg til vinterpostene som allerede står ute på Stensrud.

Kart og poster er som alltid tilgjengelig for kjøp på turorientering.no.

         
Klikk for stort bildeVinter-tur-o på Stensrud    

Til toppen