BSK-Postplukker'n

- et fantastisk turorienteringstilbud i Sør- og Østmarka

Klikk for stort bildeTur-o post på Stensrudkartet (fra 2020) 

BSK tilbyr et fantastisk turorienteringstilbud i Sør- og Østmarka som tar deg til plasser du ikke visste eksisterte. Gjør søndagsturen din litt mer spennende, og ta noen tur-o-poster på veien! Vi har både krevende poster og poster som er tilpasset barn og unge. Vårt turorienteringstilbud ble lansert i 2020 og har vært en stor suksess. Til sammen hadde vi gjennom tre perioder i 2020 hele 260 godt besøkte tur-o-poster ute i skogen, og vi er med det den tur-o-arrangøren som har flest poster i skogen gjennom et år!

For å holde deg oppdatert på tilbudet til enhver tid anbefaler vi at du følger med på:

Du finner alltid gjeldende tur-o-tilbud fra BSK på vårt område på turorientering.no. Her kan du etter å ha logget inn kjøpe kart med poster for nedlasting samt registrere postbesøk for å samle poeng.  

NB: Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernrådene, og oppfordrer på det sterkeste også våre brukere til å følge disse. Vennligst ikke ta på postene som henger ute, og hold den riktige avstanden til hverandre. 

Aktuelt: 

 

NYHET 5. MARS 2021 - Nå mulig å bestille kart for periode 1:
Vil du ha kartene for periode 1 i hånda den dagen postene kommer i skogen så kan du allerede nå bestille pakken. Den består av et hefte med blant annet 6 kart med til sammen 100 poster i Sørmarka og Østmarka. Heftene vil bli sendt i posten så snart de er ferdige fra trykkeri. Målsetningen er å ha postene i skogen innen 1. april. 

Hefte med kart for periode 1 bestilles fra våre sider på turorientering.no.

NYHET 10. FEBRUAR 2021 - Vinter-tur-orientering:
Vi har nå laget to nye vinter-tur-o opplegg med totalt 20 poster på Ekeberg og Brannfjell. Det er lite snø i disse terrengene og flotte forhold for turorientering. Bilder under fra terrenget. Postene står ute til over påske. Samlet pris for dette opplegget er 100 kroner.

Dette kommer i tillegg til vinterpostene som allerede står ute på Stensrud.

Kart og poster er som alltid tilgjengelig for kjøp på turorientering.no.

Klikk for stort bildeVinter-tur-o Ekeberg    Klikk for stort bildeVinter-tur-o Brannfjell      
Klikk for stort bildeVinter-tur-o på Stensrud    

Til toppen