Du er her:

BSK-Postplukker'n

- et fantastisk turorienteringstilbud i Sør- og Østmarka

BSK tilbyr et fantastisk turorienteringstilbud i Sør- og Østmarka som tar deg til plasser du ikke visste eksisterte. Gjør søndagsturen din litt mer spennende, og ta noen tur-o-poster på veien! Vi har både poster som er krevende å finne og poster som er tilpasset barn og unge. Vi fornyer stadig postutvalget og er den tur-o-arrangøren i Norge som har flest poster i skogen gjennom et år!

Hvordan skaffe seg kartene?

Hefte med kartene kan bestilles fra vårt område på turorientering.no. Du kan enten velge å få tilsendt hefte med alle kart trykket i høy kvalitet, eller kjøpe de digitalt enkeltvis for nedlasting og print. Kartheftet kan også kjøpes følgende steder: 

  • Sandbakken Sportsstue
  • Anne på Landet (Hvervenbukta)
  • Nordstrand Kulturarena (Ekebergveien 243)

På turorientering.no kan du også opprette profil og registrere dine postbesøk. 

For å holde deg oppdatert på tilbudet til enhver tid anbefaler vi at du følger med på:

 

BSK-konkurranse:

Er du medlem i BSK så kan du delta i konkurranse om å samle flest poeng. På slutten av året vil vi summere opp poengene og kåre den beste postplukker'n i klubben. Premie til det medlem som har samlet flest poeng i løpet av året, samt ekstrapremie til de tre barna med mest poeng født 2008 og senere. Kriterie for deltakelse er at du er registrert medlem i BSK (uavhengig av gruppe) samt at du registrerer dine postbesøk på turorientering.no med eget navn. Da vil du automatisk være med i konkurransen.

Aktuelt: 

NYHET 20.06.21 - Periode 1 forlenges til 1.august
Vårpostene (periode 1) skulle egentlig stå i skogen fram til 1. juli. Vi har nå besluttet at postene blir hengende ute fram til 1. august slik at enda flere får mulighet til å ta også disse i parallell med sommerpostene.

 

NYHET 1.6.2021 - Periode 2 (sommerpostene) er nå tilgjengelig
Vi har nå satt ut 100 nye poster på 8 kart i skogen for periode 2. Disse er tilgjengelig for kjøp turorientering.no eller på utvalgte utsalgssteder (Sandbakken Sportsstue, Anne på Landet på Hvervenbukta og Nordstrand kulturarena). 

Pakken inkluderer blant annet et helt nytt kart rundt Svartoren fra Bysetermåsan.

Postene for periode 2 står ute fram til 15. september. 

 

 

 

 

NYHET 5.3.2021 - Nå mulig å bestille kart for periode 1:
Vil du ha kartene for periode 1 i hånda den dagen postene kommer i skogen så kan du allerede nå bestille vårt karthefte. Den består av et hefte med blant annet 6 kart med til sammen 100 poster i Sørmarka og Østmarka. Heftene vil bli sendt i posten så snart de er ferdige fra trykkeri. Målsetningen er å ha postene i skogen innen 1. april. 

Hefte med alle kartene for periode 1 bestilles fra våre sider på turorientering.no. Der kan også enkeltkart etterhvert kjøpes for nedlastning og egen utskrift. 

 

    

Til toppen