Du er her:
Bækkelagets SK ønsker alle o-løpere velkommen til Veteranmesterskapet i orientering fra 2. til 4. september 2022.
BSKs Jonas Fenne Ingierd (16) tok en overlegen seier på sprintdistansen når landets beste orienteringsungdom var samlet for hovedløp (NM for ungdom) i Sandnes denne helgen.
BSKs Øystein Kvaal Østerbø forsvarte sitt VM-gull på langdistanse når verdens beste orienteringsveteraner møttes til VM for masters i Italia forrige uke.
BSKs Ralph Street løp en strålende etappe som sikret Storbritannia grepet om VM-sølvet når VM i sprintstafett ble arrangert i Danmark i går!
BSKs Tilda Johansson løp inn til en solid bronsemedalje under NM i sprintorientering i Skien. Vi gratulerer!
Vi gratulerer BSK-stjerna Cornelius Bjørk så mye med uttak til junior VM i orientering som går av stabelen i Portugal i midten av juli!
I februar/mars ble årsmøtene i BSK gjennomført, og her ble blant annet styret i orienteringsgruppa for det kommende året valgt. Vi presenterer her de 8 utvalgte heltene som skal drive o-gruppa videre det kommende året!
BSKs o-løpere Ralph Street og Tilda Johansson tok hvert sitt NM-gull i NM knockoutsprint. Cornelius Bjørk løp inn til sølv i juniorklassen.
Vår trofaste og kjære BSK'er Helge Kvaase sovnet stille inn 25. mars i år, 88 år gammel.
Nå har kveldene blitt lyse og skogen er bar for snø, så nå starter BSK opp igjen orienteringstrening for barn og unge. Vi tar i mot nye medlemmer som vil prøve! Se mer info her.
Til toppen