Du er her:
Straks er det klart for årsmøter i klubbens grupper se oversikten over når de ulike er her:
Sindre Sandven ble klubbmester og stakk av med klubbkanna da o-gruppas klubbmesterskap ble arrangert på Skullerudåsen i dag.
BSKs herrer ble nest beste norske lag i verdens største orienteringsstafett!
BSKs Øystein Kvaal Østerbø rasket med seg det som var av gullmedaljer under VM i orientering for masters i Ungarn sist uke. Tre av tre løp endte med GULL! Vi gratulerer!
Bækkelagets Øystein Kvaal Østerbø løp inn til et overbevisende GULL på sprintdistansen i VM orientering for masters i Ungarn i går. Vi gratulerer!
Jonas Fenne Ingierd (15) sikret sølv til Bækkelaget på dagens langdistanse under hovedløpet i orientering i Levanger, og under gårsdagens sprintdistanse løp Viktor Meland-Tangen (13) inn til en flott 10.plass!
BSKs Jonas Fenne Ingierd (15) troner alene på toppen etter de tre første løpene av Trimtex-Cup klasse H15-16. Dette er sesongcup for ungdom i hele Akershus og Oslo o-krets.
O-gruppa har nå satt ut 100 nye tur-o-poster på kartene våre på Brannfjell og i Øst- og Sørmarka. Et glimrende mål for søndagsturen. Se info om hvor du får kjøpt kartene her.
O-gruppa har siden 80-tallet løpt testløp i en fast løype på Skullerudåsen. Gøy at noen har tatt vare på alle resultatene som er prestert, for da kan vi få til interessant analyse. Resultatene er nå oppdatert med tider fra testen i 17. april 2021.
Til toppen