Du er her:
BSK o-tøy lages på bestilling og det er en ganske lang leveringstid. Derfor er det allerede nå TIRSDAG 31. JANUAR bestillingsfrist for o-tøy.
Her finner du oversikten over gruppenes årsmøter 2023
O-gruppas klubbmesterskap for 2022 ble avviklet på Breivoll gård i strålende høstvær. Hele 51 påmeldte løpere, en stor heiagjeng og strålende høstvær gjorde dette til en festdag. Og det var Carl Godager Kaas som kunne glise breiest og ta med seg klubbkanna hjem til peishylla!
Vi inviterer alle medlemmer til årets klubbmesterskap lørdag 15. oktober. Vi håper å se mange råtasser, ungdom, eliteløpere og eldre!
Bækkelagets SK ønsker alle o-løpere velkommen til Veteranmesterskapet i orientering fra 2. til 4. september 2022.
BSKs Jonas Fenne Ingierd (16) tok en overlegen seier på sprintdistansen når landets beste orienteringsungdom var samlet for hovedløp (NM for ungdom) i Sandnes denne helgen.
BSKs Øystein Kvaal Østerbø forsvarte sitt VM-gull på langdistanse når verdens beste orienteringsveteraner møttes til VM for masters i Italia forrige uke.
BSKs Ralph Street løp en strålende etappe som sikret Storbritannia grepet om VM-sølvet når VM i sprintstafett ble arrangert i Danmark i går!
BSKs Tilda Johansson løp inn til en solid bronsemedalje under NM i sprintorientering i Skien. Vi gratulerer!
Vi gratulerer BSK-stjerna Cornelius Bjørk så mye med uttak til junior VM i orientering som går av stabelen i Portugal i midten av juli!
Til toppen