Du er her:
Turorienteringssesongen nærmer seg med stormskritt og det er nå mulig å bestille kartene for periode 1 som forventes å starte innen 1.april.
Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
Vi har nå åpnet for bestilling av tøy fra Noname. Fristen er 21. februar. Mange nye modeller i år, som også kommer med et nytt design så klikk deg inn på draktsiden vår for mer info.
O-gruppa har satt ut 20 nye tur-o-poster i Ekeberglia og på Brannfjell som vil stå ute til over påske. Dette i tillegg til de 20 postene som allerede står ute på Stensrud ut februar. Se hvordan du får tak i kart og løyper her.
I helgen fikk tre av våre ivrige ungdomsløpere gjort unna årets første treningsøkt på kart. Og gutta viser gode takter, så vi gleder oss til sesongen som stadig kommer nærmere!
Årets årsmøte holdes tirsdag 26. januar kl 20:00 på TEAMS. Alle som tenker delta må melde seg på i forkant. Agenda, saksdokumenter og praktisk info finner du i denne saken.
O-gruppa sparker igang tur-o-året og har satt ut 20 nye tur-o-poster på Stensrudkartet i Østmarka nå i januar.
Den opprinnelig valgte lederen for orientering Anders Storbråten ble valgt som leder av Norway Cup rådet på årets generalforsamling i BSK. Dette medførte at Anders måtte trekke seg som leder av o-gruppa pga gjeldende regler.
Orienteringsgruppa arrangerer advents-tur-o til glede for alle som har lyst på en spennende tur i skog og mark. 10 nye poster henger ute hele desember, med utgangspunkt fra Grønmo.
Hele 49 deltakere stilte til start når o-gruppa i BSK arrangerte sitt årlige klubbmesterskap på lørdag.
Til toppen