Du er her:
O-gruppa sparker igang tur-o-året og har satt ut 20 nye tur-o-poster på Stensrudkartet i Østmarka nå i januar.
Den opprinnelig valgte lederen for orientering Anders Storbråten ble valgt som leder av Norway Cup rådet på årets generalforsamling i BSK. Dette medførte at Anders måtte trekke seg som leder av o-gruppa pga gjeldende regler.
Orienteringsgruppa arrangerer advents-tur-o til glede for alle som har lyst på en spennende tur i skog og mark. 10 nye poster henger ute hele desember, med utgangspunkt fra Grønmo.
Hele 49 deltakere stilte til start når o-gruppa i BSK arrangerte sitt årlige klubbmesterskap på lørdag.
Orienteringsgruppa i BSK har nå hengt ut ytterligere 50 nye tur-orienteringsposter på kartene våre på Ekeberg og i Øst- og Sørmarka. I tillegg henger fremdeles 100 poster fra sommersesongen ute, så da har du 150 turmål å velge i når du skal ut i marka!
Orienteringstreningene er i full gang igjen etter sommerferie, og vi tar hjertelig i mot nye medlemmer som har lyst til å prøve orientering.
Tre BSK-løpere i klasse H14 fikk sin hovedløpsdebut da årets Hovedløp gikk av stabelen i helgen med Østmarka OK som arrangør.
Orienteringsgruppa sitt turorienteringstilbud er nå ytterligere utvidet. Per 15. juni har vi nå satt ut 100 nye poster på BSK sine kart i øst- og sørmarka.
Endelig er det mulig for oss å starte opp igjen orienteringstreninger for våre råtass barn i alderen 7-12.
Til toppen