Du er her:

Klubbmesterskapet 2021

Sindre Sandven ble klubbmester og stakk av med klubbkanna da o-gruppas klubbmesterskap ble arrangert på Skullerudåsen i dag.

 

I tradisjon tro ble klubbmesterskapet arrangert som sesongavslutning for o-gruppa. Løypelegger Truls Kvaase vartet opp med fine løyper for store og små rundt Skullerudmåsan.

Langløypa ble som vanlig løpt som omvendt jaktstart, hvor utgangspunkt for hver enkelt sin starttid var deres nøye beregnede normalfart ut fra alle resultater hver enkelt løper har levert i sesongens mange o-løp. Om alle deltakere løp på sitt normale nivå så ville alle kommet nøyaktig samtidig i mål - enten man var veteran, avdanket old-boys eller nåværende verdenscup-stjerne. Det er hva som gjør vårt klubbmesterskap så unikt, vi har bare en klasse og samtlige som stiller til start har gode muligheter til å bli klubbmester! 

Det var Sindre Sandven som viste størst styrke i dag og kom først i mål, og med det kan nyte følelsen av å ha klubbkanna på peishylla helt fram til neste klubbmesterskap. Simen løp nesten 6% raskere enn sitt normalnivå, og hadde enten en veldig god dag eller så har han lurt oss på alle løp hittil i sesongen. Den som viste størst konsistens ift normalnivå var Jonas Fenne Ingierd, som bare avvek med 0,9% fra forventet løpstid. Aller raskest i dag var ikke uventet Ralph Street, men det var ikke raskt nok til å ta igjen de 8 løperne som kom før ham i mål. 

Veldig gledelig var det også at vi i år stilte den største gruppen råtasser (rekrutter) vi noen gang har hatt på et klubbmesterskap i o-gruppa. Hele 28 barn under 13 år var påmeldt. Her var alle vinnere og ble hedret med premier og diplomer! 

Etter løpet hadde vi sosial avslutning på Skullerudstua med lapskaus, boller og premieutdeling. 

Resultatlister fra klubbmesterskapet jaktstart finner du her

Strekktider for jaktstarten ligger på Winsplits. Dessverre var det ikke alle som leste av sine løperbrikker etter målgang, så disse mangler både strekktider og diskkontroll. 

Det ble også delt ut pris for årets ungdomsløper, og det ble i år Viktor Meland-Tangen. Viktor har vist stor innsats, både sportslig og sosialt og har i år hatt en fantastisk framgang i o-løypa som toppet seg med 10.plass i hovedløpet i Levanger. 

Prisen for årets sportslige prestasjon gikk til Ralph Street, spesielt for svært sterke løp i sprintstafett både i VM og World Cup. 

Takk til Truls Kvaase og Ingeborg Øderud for et vel gjennomført arrangement! 

Til toppen