O-gruppas pokaler og utmerkelser

Her følger en oversikt over o-gruppas pokaler og utmerkelser samt tidligere års vinnere.

Klikk for stort bildeKlubbkanna

Klubbkanna er en vandrepokal som deles ut til vinneren av klubbmesterskapet hvert år, og som da får stå på peishylla til regjerende klubbmester helt fram til neste klubbmesterskap.

Klubbkanna ble satt opp av o-gruppas styre allerede i 1955 og har vært i hendene på mange store o-løpere opp gjennom årene. Sjekk ut listen over tidligere vinnere under, og legg deg i hardtrening så kanskje du også kan komme på denne ærefulle listen i framtiden! 

Klubbkanna vinnere

Sølvdobla

Sølvdobla er en vandrepokal som tildeles beste ungdom i klasse 13-16 år. Denne bestemmes av styret med innspill fra trenerapparatet i ungdomsgruppen. Kriteriene for tildeling er en blanding av innsats, sosialt bidrag, personlig utvikling og resultater. Pokalen deles ut på klubbmesterskapet hver høst. 

Tidligere vinnere: 2015: Olav Torgersen, 2014: Anniken Eriksrud Karlsen, 2013: Olav Torgersen, 2012: Runar Bjørhovde, 2011: Magne Jutulstad, 2010: Magne Jutulstad, 2009: Sebastian Torgersen, 2008: Sebastian Torgersen, 2007: Sebastian Torgersen

Beste sportslige prestasjon

Beste sportslige prestasjon bestemmes av styret etter innstilling fra sportslig gruppe. Beste sportslige prestasjon baseres på årets resultater og vurderes ut fra personens forutsetninger. Det deles ut et gavekort på 1000,- til den som får utmerkelsen. Utmerkelsen deles ut på klubbmesterskapet

Denne utmerkelsen er basert på Staff-Valstad sin pokal som tidligere var basert på Eldar Hagens pokal. Fra 2015 ble det besluttet av styret at det deles ut et gavekort i stedet for pokal.

Tidligere vinnere: 2016: Carl Godager Kaas - VM gull stafett, 2015: Damelaget på Jukola

 

Resultatarkiv klubbmesterskapet

Klubbmesterskapet
Tittel Publisert Type
Klubbmesterskap 2020 resultater

08.11.2020 Filtype: pdf. Klikk for å laste ned Klubbmesterskap 2020 resultater.pdf
Til toppen