Du er her:

O-gruppas pokaler og utmerkelser

Her følger en oversikt over o-gruppas pokaler og utmerkelser samt tidligere års vinnere.

Klubbkanna

Klubbkanna er en vandrepokal som deles ut til vinneren av klubbmesterskapet hvert år, og som da får stå på peishylla til regjerende klubbmester helt fram til neste klubbmesterskap.

Klubbkanna ble satt opp av o-gruppas styre allerede i 1955 og har vært i hendene på mange store o-løpere opp gjennom årene. Sjekk ut listen over tidligere vinnere under, og legg deg i hardtrening så kanskje du også kan komme på denne ærefulle listen i framtiden! 

Sølvdobla II

Sølvdobla II er en vandrepokal som tildeles beste ungdom i klasse 13-16 år. Denne bestemmes av styret i o-gruppa etter innstilling fra trenerapparatet i ungdomsgruppa. Kriteriene for tildeling er en blanding av innsats, sosialt bidrag, personlig utvikling og resultater. 

Pokalen deles ut på klubbmesterskapet hver høst.

Sølvdobla II har vært delt ut siden 1982 og er etterfølger til Sølvdobla som vi dessverre ikke har oversikt over vinnere av. Skulle du være den heldige person som sitter med den originale Sølvdobla på peishylla så setter vi pris på om du tar kontakt slik at vi kan oppdatere vinnerlisten for arkivet! 

Beste sportslige prestasjon

Beste sportslige prestasjon bestemmes av styret etter innstilling fra sportslig gruppe. Beste sportslige prestasjon baseres på årets resultater og vurderes ut fra personens forutsetninger. Det deles ut et gavekort/stipend på 1000,- til den som får utmerkelsen. Utmerkelsen deles ut på klubbmesterskapet

Denne utmerkelsen er basert på Staff-Valstad sin pokal som tidligere var basert på Eldar Hagens pokal. Fra 2015 ble det besluttet av styret at det deles ut et gavekort/stipend i stedet for pokal.

 

Resultatarkiv klubbmesterskapet

Tider i jaktstartklassen løper fra første starttid for alle løpere og viser ikke løpernes faktiske løpstid i jaktstarten. Det er kun rekkefølgen som betyr noe.

Klubbmesterskapet
Tittel Publisert Type
Klubbmesterskap 2023 resultater

29.10.2023 Filtype: PDF. Klikk for å laste ned Klubbmesterskap 2023 resultater.PDF
Klubbmesterskap 2022 resultater

15.10.2022 Filtype: pdf. Klikk for å laste ned Resultatliste.pdf
Klubbmesterskap 2021 resultater

23.10.2021 Filtype: pdf. Klikk for å laste ned Klubbmesterskap 2021 resultater.pdf
Klubbmesterskap 2020 resultater

08.11.2020 Filtype: pdf. Klikk for å laste ned Klubbmesterskap 2020 resultater.pdf
Til toppen