Du er her:

Nytt styre i O-gruppa

I februar/mars ble årsmøtene i BSK gjennomført, og her ble blant annet styret i orienteringsgruppa for det kommende året valgt. Vi presenterer her de 8 utvalgte heltene som skal drive o-gruppa videre det kommende året!

 

O-gruppa takker valgkomiteen for sitt arbeide og de frivillige som har tatt på seg tillitsverv. Uten dem hadde det ikke vært noen o-gruppe! 

Styret i BSK o-gruppa består for 2022 av følgende personer. Nøl ikke med å ta kontakt om det er noe du ønsker å diskutere eller ha satt på dagsorden. 

Leder: Pål Christian Ingierd (47)

Pål Christian vokste opp på Bekkelaget og var aktiv i både o-gruppa og skigruppa i BSK fram til han flyttet til Trondheim for å løpe for NTHI (nå NTNUI), og bli siv.ing. på si. Etter studier hadde han noen år i Nydalen-trøya før han flyttet tilbake til Bekkelaget i 2010. Siden da har han vært engasjert i BSK og har bl.a. sittet 4 år som leder av skigruppa og vært med i styret i o-gruppa de siste 5 årene med ansvar for rekruttering. Han har tre aktive barn i o-gruppa, Jonas (2006), Håkon (2010) og Sigrid (2014) og er selv aktiv mosjonist i H45-. I tillegg til å være leder ivaretar Pål Chr. også ansvaret for o-gruppas barn- og unge. Når han ikke styrer med o-gruppa jobber han som IT-direktør i grossistbransjen.

Pål Christian kan kontaktes på pingierd@gmail.com eller mobil 91142521.

Nestleder: Svend Sondre Frøshaug (29)

Svend Sondre kommer fra de dype skoger i Trøgstad, Indre Østfold. Der løp han orientering aktivt frem til han flyttet til Oslo. Svend har studert på Norges Idrettshøgskole der han tok en bachelorgrad i idrettsbiologi og senere master i sports management. Svend har gjennom mange år vært engasjert som trener i blant annet OK Koll og Heming, og har siden 2015 jobbet som trener og sportssjef for orientering på Wang Toppidrett. Svend har vært med som nestleder i o-gruppa siden 2018. Han er mindre aktiv i o-løypa enn han selv skulle ønske, men ser stadig frem mot å gjøre et heidundrende comeback i tiomila. I tillegg til en deltidsjobb på Wang jobber han som rådgiver for DNT ung nasjonalt.  

I tillegg til nestlederrollen har Svend Sondre også det overordnede ansvaret for o-gruppas arrangementer.

Svend Sondre Frøshaug kan kontaktes på svend_sondre@hotmail.com eller mobil 99475032 

Økonomi: Lovise Fremstad (25)

Lovise er oppvokst i Larvik, men har slekt fra Bekkelaget som har vært involvert i o-gruppa helt fra starten av. Hun har også tilbrakt noen år i Trondheim for å løpe orientering for NTNUI, og har i senere tid flyttet til Oslo. Til daglig jobber hun i finansbransjen og er jentetrener i o-gruppa.

Lovise kan kontaktes på lovisefremstad@gmail.com eller 95464305.

PS: Refusjonsskjemaer og bilag skal sendes i PDF-format! 

Sekretær: Håkon Meland-Tangen (45)

Håkon er vokst opp i Lier og begynte med orientering i Lierbygda O-lag. Senere ble det studier ved NTNU i Trondheim og orientering i NTNUI. Etter mange års pause kom barna i en alder der det var på tide å introdusere dem for orientering. Både Viktor (2007), Julia (2009) og Henni (2011) er aktive i barne- og ungdomsgruppa til BSK Orientering. Selv mosjonerer han i H45 og er trener for Råtassene, som er BSK rekruttene fra 7-12 år. Håkon liker også å løpe langt uten kart og kompass og har gjennomført en del lange ultraløp. På dagtid jobber han med alarmkommunikasjon for brann- og innbruddsalarmer.

Håkon kan kontaktes på info@meland-tangen.no eller 900 44 195

Sportslig: Martin Schälli (40)

Martin har kommet som klubbtrener for elite til BSK o-gruppa i 2009. Under hans ledelse sikret seg BSK’s de foreløpig siste topp 10 plasseringene på de store stafettene (2010: Tiomila 6. plass herrer, 9. damer, Jukola 10. damer; 2011: Jukola 6. damer) og Carl Godager Kaas ble verdensmester i 2010.  Etter noen år som landslagstrener for Norges Orienteringsforbund kom Martin inn i o-gruppa’s styre som sportslig leder, leder og nå sportslig leder igjen. Han har to barn og jobber med strategi i Nexans.

Martin kan kontaktes på martin.schaelli@gmail.com eller mobil 45675695.

Kart: Magne Jutulstad (27)

Magne har løpt i Bækkelagsdrakta siden han var 9 år gammel og er nå kartansvarlig i styret. På kartområdet har vi de siste årene arbeidet med å revidere alle kartene våre, og i år kan vi glede oss til å prøve ut et helt nytt kart i Østmarka, like ved Vangen. 

Magne kan kontaktes på mjutulstad@hotmail.com eller mobil 90299867.

Tur-orientering: Olav Eide (51)

Olav kom til Oslo fra Trøndelag på slutten av 90-tallet. Han var en stund med i OSI-orientering, men ble med i Bækkelaget da barna ble aktive medlemmer. Han har sittet i styret i orienteringsgruppa siden 2016, og har nå ansvaret for turorienteringen. Han har et barn i orienteringsgruppa (Aksel 2006). 

Når han ikke driver med turorienteringen, eller er på tur selv, jobber han for mennesker med sammensatte vansker som teamleder i Oslo kommune.    

Olav kan kontaktes på o.eide@outlook.com eller mobil 90105460.

Stolpejakten: Karen Johanne Strømstad (56)

Karen Johanne har bodd på Kastellet siden studietida, men vokste opp i Varteig der orientering var fast aktivitet for alle i bygda. Hun ble med i orienteringsgruppa etter å ha truffet en gjeng veldig hyggelige BSK-løpere på trening i borettslaget der hun bor. Siden har hun blant annet vært engasjert i gruppas arbeid med stolpejakten og hatt gleden av å se at den har vokst med mange deltakere og med flere sponsorer som gir gruppa inntekt. Gleden ved orientering er gjenoppdaget og passer fint i kombinasjon med et aktivt turliv. Karen Johanne har gjennom årene hatt mange verv i speiderbevegelsen lokalt og nasjonalt og jobber som daglig leder i Nordstrand Kulturarena.

Karen Johanne kan kontaktes på karenjohannestromstad@gmail.com eller mobil 952 36 561.

Til toppen