Du er her:
BSKs herrer ble nest beste norske lag i verdens største orienteringsstafett!
BSKs Øystein Kvaal Østerbø rasket med seg det som var av gullmedaljer under VM i orientering for masters i Ungarn sist uke. Tre av tre løp endte med GULL! Vi gratulerer!
Bækkelagets Øystein Kvaal Østerbø løp inn til et overbevisende GULL på sprintdistansen i VM orientering for masters i Ungarn i går. Vi gratulerer!
Jonas Fenne Ingierd (15) sikret sølv til Bækkelaget på dagens langdistanse under hovedløpet i orientering i Levanger, og under gårsdagens sprintdistanse løp Viktor Meland-Tangen (13) inn til en flott 10.plass!
BSKs Jonas Fenne Ingierd (15) troner alene på toppen etter de tre første løpene av Trimtex-Cup klasse H15-16. Dette er sesongcup for ungdom i hele Akershus og Oslo o-krets.
O-gruppa har nå satt ut 100 nye tur-o-poster på kartene våre på Brannfjell og i Øst- og Sørmarka. Et glimrende mål for søndagsturen. Se info om hvor du får kjøpt kartene her.
O-gruppa har siden 80-tallet løpt testløp i en fast løype på Skullerudåsen. Gøy at noen har tatt vare på alle resultatene som er prestert, for da kan vi få til interessant analyse. Resultatene er nå oppdatert med tider fra testen i 17. april 2021.
BSKs orienteringstrening for barn (råtassgruppa) starter opp igjen mandag 12. april. Opplegget i år blir kjempebra, og vi tar med glede imot nye medlemmer!
O-gruppa i BSK setter i disse dager ut 100 tur-o-poster på våre kart på Ekeberg, i Østmarka og i Sørmarka. Grip muligheten til å gi deg og din familie en spennede turopplevelse på helt nye plasser. Er du BSK-medlem kan du også vinne fine premier ved å sanke mest poeng!
Turorienteringssesongen nærmer seg med stormskritt og det er nå mulig å bestille kartene for periode 1 som forventes å starte innen 1.april.
Til toppen