Du er her:

Jonas tatt ut til junior-VM!

BSKs Jonas Fenne Ingierd (17) er tatt ut i troppen som skal representere Norge i Junior-VM i orientering som går av stabelen i Romania i begynnelsen av juli. Vi gratulerer!
Jonas Fenne Ingierd, NM sprint 2023 Terje W. Pettersen

Førsteårsjunioren startet testløpene på best mulig måte med seier i første uttaksløp (NM sprint), men hadde ikke maks uttelling på de siste uttaksløpene. Det var derfor stor spenning knyttet til uttaket til 6-manns troppen av herrer som skal representere Norge i årets junior-VM, og gleden var dertil stor når landslagsledelsen ringte og kunne bekrefte uttaket.  

Selv om han er yngstemann i troppen så drar Jonas til Romania med stor selvtillit og gleder seg til å løpe med flagget på brystet. Han uttaler i forbindelse med uttaket at "Jeg trener hver dag for å prestere på høyeste nivå, og å levere gode prestasjoner i junior-VM har lenge vært det store hårete målet for sesongen." Nå får han muligheten til å gjøre akkurat det. 

Jonas har hatt stor sportslig framgang de siste par årene, og takker spesielt et knallgodt treningstilbud i jr/sr elitegruppa i Bækkelaget for det. 
​​​​​
Den norske troppen til junior-VM består av 6 damer og 6 herrer, som representerer totalt 12 ulike klubber. Det vitner om stor bredde i toppen av norsk junior-orientering. Les mer om uttaket her

Junior-VM går av stabelen i Romania i perioden 3.-8. juli og det skal løpes totalt 5 distanser. 

Vi ønsker Jonas lykke til! 

Til toppen