Du er her:

Håkon ble årets klubbmester!

Håkon Meland-Tangen ble årets klubbmester i BSK og kan kose seg med klubbkanna på peishylla et helt år framover!
Håkon Meland-Tangen, klubbmester 2023

41 påmeldte deltakere + mange foreldre samlet seg til en flott dag på Lillomarka arena når årets klubbmesterskap i BSK ble avviklet. Løpsleder var Nick Simonin og løypelegger og ansvar for jaktstartliste var som vanlig Truls Kvaase.  

Klubbmesterskapet i BSK arrangeres som vanlig som en jaktstart basert på løpernes beregnede kilometertid, hvor Truls mater samtlige resultater fra de to siste årene inn i sin uforståelige og avanserte statistiske modell og regner seg fram til alle medlemmers beregnede løpstid. Om alle løper på sitt normale nivå så skal alle komme samtidig til mål på klubbmesterskapet! 

Den slu ringreven Håkon Meland-Tangen har åpenbart underprestert i alle årets løp for å få et best mulig utgangspunkt i jaktstarten, og klinket til fra start. Han endte opp godt under minuttet raskere enn sin stipulerte løpstid og vant med det klubbkanna med suveren margin. Det ble kamp om de to andre plassene på pallen, hvor ungdommene Jonas Hirsch til slutt trakk det lengste strået rett foran Oliver Benberg. Disse to gutta løp omtrent nøyaktig på sin stipulerte løpstid og viser med det imponerende stabilitet som ungdomsløpere. Deretter fulgte løperne tett som hagl. I kortløypa var det Håkon Fenne Ingierd som var kjappest, og i de to råtassløypene hadde vi også mange flotte prestasjoner. 

Årets vinner av vandrepokalen Sølvdobla i ungdomsgruppa ble Jonas Hirsch, som har vist utmerket innsats, sosialt bidrag og sterk sportslig framgang gjennom året. I denne gruppa hadde vi mange sterke kandidater til pokalen, så det er bare å brette opp ermene for neste års sesong! 

Selv om vi har hatt mange svært gode prestasjoner av BSK-løpere gjennom året så var det var ikke knyttet så mye spenning rundt kåringen av årets sportslige prestasjon. Ralph Street stakk selvsagt av med denne prisen for tredje året på rad med sin første World Cup seier som kom under WorldCup-runden i Tsjekkia i høst.

Til slutt ble det kåret vinner av tippekonkurransen, hvor målet var å tippe riktig vinner i jakstarten, med avtakende poengscore også om man tippet løpere innenfor topp 10. Veldig kult at pallen i tippekonkurransen ble tapetsert av råtasser; gratulerer til Alfred, Edvard og Viljar! 

Resultatlister er å finne her

Stor takk til alle som bidro til arrangementet, med Nick og Truls i spissen, og ikke minst alle kakebakere og kjøkkenhjelpere. Takk også til Lillomarka OK for lån av flotte lokaler og kart :)

Råtasser og råtass-sjef på klubbmesterskapet 2023 Ungdommer på klubbemsterskapet 2023 Jonas Hirsch vant Sølvdobla 2023 Ralph Street ble hedret for årets BSK-prestasjon Veivalgsdiskusjoner etter målgang Sliten type etter målgang
Til toppen