Du er her:

Oppstart orienteringstrening for barn og unge! Prøvetrening 17.april!

BSK starter nå opp igjen orienteringstrening for barn og unge. Vi tar i mot nye medlemmer som vil prøve! Kom på prøvetrening 17.april (eller en en senere mandag når det måtte passe).

 
Orienteringsgruppa i BSK har en aktiv og fin gjeng barn som deltar på orienteringstreninger på mandagskvelder kl 18. Vi trener i trygge omgivelser på Ekeberg og Brannfjell. Gjennom mye lek og moro lærer barna seg å finne fram ved hjelp av kart og kompass. Mange prøver seg også på enkle orienteringsløp. 

Vi er en 30-40 barn i alder 7-12 år på trening og har det veldig sosialt og gøy sammen. Vi kaller denne gruppa for Råtassgruppa! Vi har plass til mange flere, så vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen! Fritt fram å prøve et par ganger før man melder seg inn. 

Vi har også et godt tilbud til ungdom 12-15 år (ungdomsgruppa). Gruppen som teller 15-20 medlemmer trener hovedsakelig i Østmarka for å få litt mer utfordring. Fint mulig å bli med her som nybegynner også! 

Skillet mellom barn og ungdom er flytende. Man kan være med råtassene selv om man er eldre enn 12, og det er heller ikke noe i veien for å bli med i ungdom selv om man er yngre enn 12 bare man er klar for det! 

Bli med i vår spondgruppe (kode: QPGMF) for informasjon om oppmøtested. 

Se mer informasjon om treningstilbudet for barn 7-12 år her

Se mer informasjon om treningstilbudet for ungdom 12-16 år her

Til toppen