Du er her:

Stolpejakten Nordstrand

O-gruppa i BSK har hvert år siden 2014 arrangert Stolpejakten på Nordstrand - et lavterskel og gratis tilbud hvor du kan komme deg ut og finne stolper i ditt nærmiljø.

Stolpejakten 2023 starter 1. mai og står ute til 31. oktober.

Følg oss gjerne på Facebook for informasjon og nyheter.

Stolpejakten er et gratistilbud som orienteringsgruppa i BSK arrangerer fordi vi synes det er et knallbra tilbud og fordi det er gøy. Det går med mange frivillige timer på å lage og holde dette ved like gjennom året. Dersom du setter pris på tilbudet, så kan du gjerne støtte oss for arbeidet vi gjør ved å sende et lite bidrag på Vipps. 

Vårt vippsnummer er 798146

 

Stolpejakten er nøyaktig hva navnet tilsvarer - en jakt på stolper. Vi har plassert 105 stolper rundt i nærmiljøet vårt, og din oppgave er å finne dem. På hver stolpe er det klistret på en QR-kode som du scanner med Stolpejakt-app'en på telefonen din og du samler da poeng. Klarer du å finne alle stolpene? 

Når du har installert Stolpejakt-app'en kan du laste ned kartene som viser hvor stolpene er plassert. Våre kart finner du ved å velge "Oslo" ► "Nordstrand" og så velge aktuelt område.

Du oppretter brukerkonto i stolpejakt-app'en eller på stolpejakten.no. Der finner du også mer informasjon om hvordan dette fungerer. I app'en vil du også se at det finnes stolper rundt om i hele landet, så her kan du finne gode turmål ikke bare i nærområdet. 

Til toppen