Du er her:

Prøve håndball? Født i 2015 eller 2016?

Vi har felles treninger for gutter og jenter 2015 på onsdager klokken: 17.00-18.00 i Ekeberghallen Bane A. 2016 trener sporadisk lørdager 10-11 i Bækkelagshallen.

I Bækkelagets Sportklubb ønsker vi alle velkommen og vi har ikke ventelister. BSK Håndball har lag for både gutter og jenter fra 6-20 år og vi har elitelag både på herre- og damesiden.

Nå ønsker vi barn som er født i 2015 velkommen til å prøve seg på håndball og bli med på laget! Vi har felles treninger for gutter og jenter på onsdager klokken: 17.00-18.00 i Ekeberghallen Bane A.

2016 årgangen trener lørdager sporadisk i Bækkelageshallen kl 10-11. 

Ta kontakt med ulrik@bsknc.no for å teste ut håndball og innmelding. 

Velkommen! 

Alle som melder seg inn i Håndballgruppen vil få en BSK T-skjorte og en egen håndball.

 

     

Se håndball og vinn en grill - sponset av Jernia på Holtet!
Juniorgutta kastet skjorta for Trym (22) og BSK: - De gir oss den "boosten" vi trenger for å vippe det vår vei
Etter opprykket for BSKs damelag for to år siden til 2 div har det igjen åpnet seg mulighet for spill i NM. Forrige sesong ble det ikke noe NM på jentene grunnet Covid, men i går var det endelig duket for første kamp på 1,5 år.
Kunne du tenke deg å jobbe for en av Oslos største håndballklubber? Bækkelagets Sportsklub håndball har lag fra oppstarts alder til Eliteserielag med ca 850 medlemmer. Nå søker vi trenere for noen av våre ungdomslag.
Norsk idrett har lansert digital trenerattest som skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.
Vi holder håndballfolket oppdatert med saker og informasjon på våre Facebooksider
Lyst å prøve håndball? Vi tar i mot alle som har lyst å begynne å spille
Til toppen