Du er her:

Bli med!

Lyst å prøve håndball? Vi tar i mot alle som har lyst å begynne å spille

BSK er Oslo største håndballklubb med over 1000 medlemmer og nesten 800 aktive spillere

Hver uke er 100 trenere/oppmenn i sving med å gi et fantastisk treningstilbud til alle fra 5 år og oppover. Hos oss er alle velkommen, vi tar imot alle som vil og har ingen ventelister. Vår breddeaktivitet er finansiert gjennom dugnadsinnsats og Bækkelagets Sportsklubb er i gang med å bygge nye BSK Arena som blir vår nye storstue med flotte nye håndballbaner.

BSK håndball tilbyr aktivitet i flere ulike årganger, og vi trener i 4 ulike haller. Lagene benytter Spond for å informere egne spillere underveis i sesongen og det finnes en egen Facebookside for BSK håndballen du kan følge. 

I håndballgruppa har vi Tørk & Toa dugnad, vi bidrar under Norway Cup i uke 31 og foresatte er med på dugnadsvakter i våre haller i helgene. 

Begynner du i første klasse, bytter klasser på mellomtrinnet eller begynner på ungdomsskolen og har lyst til å prøve noe nytt?  Send spørsmål på e-post til ulrik@bsknc.no eller meld deg inn i dag 

Velkommen på håndball-laget!      

Håndballfamilien i BSK består av aktive utøvere fra de laveste årsklassene og helt opp i øverste Eliteserie på herresiden og et nyopprykket 2. div på damesiden! Vi stiller med lag på jente- og guttesiden i alle årsklasser + Bring, Lerøy, den nye Jr. serien, 6, 5, 4, 3 og 2. div. og Eliteserien. BSK Håndball har dermed et av landets mest komplette spilltilbud for barn og unge, som vi selvfølgelig er meget stolte av. 

«Håndballens «Visjon 2023» dreier seg om å kunne tilby landets beste håndballtilbud for barn og unge i alle aldre og ha både et herrelag og et damelag på toppen av norsk håndball. Vi erkjenner at knapt noen klubber har klart dette tidligere. Men med ny BSK Arena og det grunnlaget som nå legges på dame- og herresiden, så tror vi dette er mulig og at vi kan nå våre ambisjoner. Forutsetningen for å kunne lykkes, er at vi har solide årganger nedover, slik at både jentene og guttene kan strekke seg etter toppspill i norsk håndball.» sier styreleder i BSK Håndball, Thomas Rustad

 

Til toppen