Du er her:

Om håndball i BSK

Håndballfamilien i BSK består av ca 850 aktive utøvere fra de laveste årsklassene og helt opp i øverste Eliteserie på herresiden og 2. div på damesiden!

BSK er Oslo største håndballklubb med over 1000 medlemmer og nesten 800 aktive spillere

Hver uke er 100 trenere/oppmenn i sving med å gi et fantastisk treningstilbud til alle fra 5 år og oppover og hos oss er alle velkommen! Vi tar imot alle som vil og har ingen ventelister. Vi har lave treningsavgifter og det meste av klubbdriften er finansiert gjennom dugnadsinnsats. Bækkelagets Sportsklubb er i gang med å bygge nye BSK Arena som blir vår nye storstue med flotte nye håndballbaner.

 

BSK håndball tilbyr aktivitet i flere ulike årganger, og vi trener i 4 ulike haller. Lagene benytter Spond for å informere egne spillere underveis i sesongen og det finnes en egen Facebookside for BSK håndballen du kan følge. 

I håndballgruppa har vi Tørk & Toa dugnad, vi bidrar under Norway Cup i uke 31 og foresatte er med på dugnadsvakter i våre haller i helgene. 

Begynner du i første klasse, bytter klasser på mellomtrinnet eller begynner på ungdomsskolen og har lyst til å prøve noe nytt?  Send spørsmål på e-post til bsknc@bsknc.no / ulrik@bsknc.no. Eller meld deg inn i dag 

Velkommen på håndball-laget!       

Til toppen