Du er her:

Klubbshop er åpen!

Klubbshop med vinterkolleksjonen er endelig åpen!

 Klubbtøyet for skigruppa i BSK har nå vært tilgjengelig siden høsten 2021. Det nye designet blir lagt merke til og vi synes det har blitt veldig fint! Det er veldig gjenkjennbart i renn, i skiløypa og i nærområdet!

Nå er det igjen mulig å bestille klubbtøy for både store og små! Vi har denne gangen åpnet for vinterkolleksjonen med sommerkolleksjonen også tilgjengelig. Instinct er en tynn og lett løpejakke som skjermer for mye av været vi har nå på høsten.

Nytt nå i høst er et drikkebelte med vår klubblogo! Dette er et tilsvarende belte til drikkebeltet Swix har hatt. 

Det er mange aktive foreldre i klubben vår og har dere behov for nytt treningstøy så er dette en god mulighet å fornye noe i treningsgarderoben med BSK tøy. Ved å trene i BSK kolleksjonen vil dere få treningstøy i god kvalitet og samtidig være med å reklamere for klubben og våre sponsorer.

Det er ikke noe krav om at man må kjøpe nytt tøy selv om designet er nytt og man kan fortsatt bruke klær fra tidligere kolleksjoner.

Bestillingsvinduet er åpent fra 14. oktober og stenger 30.oktober, dette for å kunne få levering før jul. Kanskje noen her ser mulighet for å allerede nå bestille noen julegaver? Det er forventet levering uke 50.

Link til Webshop i Trimtex: 

Bækkelaget Sportsklub-Langrenn (trimtex.no) 
 

Kort info om bestilling fra Trimtex:

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din klubb: (333) Brukerguide til Trimtex nettbutikk - YouTube

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: BSK22

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: Fitle (trimtex.no)

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Til toppen