Du er her:

Hei alle foreldre og medlemmer av BSK Skigruppa - viktig melding!

Årets Norway Cup blir en gedigen folkefest etter to år med kansellering. Arrangementet og antall deltagere er større enn noen gang - det er til og med 50 års jubileum i år! For at dette skal bli vellykket er man helt avhengig av frivillige mannskaper, at både barn og foreldre stiller opp på ulike vakter. Skigruppas foreldre samles gjerne i salgsbodene 21 og 28 som styres av gruppa vår, men det er mange vakter å velge mellom også for de yngre barna.

Pr nå er det dessverre alt for svak påmelding av frivillige fra skigruppa. Minner om at som medlem i BSK er det en helt klar forventning om å stille som frivillig på prioriterte arrangement, Norway Cup et ett av disse.

Hvorfor er det viktig å delta som frivillig på NC?

-Sterkt rabattert pris på årets Beito-samling i Desember. Har man 5 eller flere vakter under NC får man halv pris på Beito-samlingen i Desember, her er det mye å spare for en familie!

-Samhold og sosialt. Barn og voksne jobber tett sammen under NC på ulike vakter, her er det mye variert å velge mellom og vakter som passer for enhver- en flott mulighet til å bli bedre kjent med fine folk i klubben og nærområdet.

 - Skigruppas økonomi er helt avhengig av de inntektene vi får fra Norway Cup. Skigruppa har måtte tære på økonomien under COVID pandemien, og uten inntektene vi har budsjettert med fra NC vil vi risikere å gå mot et stort underskudd med kutt i aktiviteter og investeringer. Det må vi unngå!

Følg linken og meld deg på så snart som mulig! Husk å merke at du tilhører skigruppa, slik at inntektene for dine vakter blir riktig fordelt på vår gruppe.

Les om frivillig for NC her

Lenke til registrering og påmelding finner du her

Meld deg på i dag! Takk for din deltagelse og engasjement!

 

Med vennlig hilsen

Styret 

Til toppen