Du er her:

Klubbsamling på Trysil!

Nærmere 100 utøvere, trenere og foreldre var samlet på Trysil denne helga. Gleden var stor både på økt, på Peppes og i hyttene!

Torsdag ettermiddag reiste junior og senior opp og tjuvstartet samlinga med én økt torsdag og to økter fredag. Det ble lagt ned flere gode treningstimer, men det ble ikke trent for hardt ennå siden de visste godt at de ville få haugevis av yngre utøvere pustende i nakken lørdag morgen!

  Fredag kveld kom resten av gruppene opp. Det vil si utøvere født i 2008 og ned til utøvere født i 2012. Usikker på hvor mange som klarte å legge seg stille og fredelig til "anbefalt" tid, men det skal jo være litt gøy å få dra på samling selv om det kan bli noen trøtte fjes neste morgen.

  Lørdag startet med et smell da alle gruppene ble med på intervaller med staver oppover alpinbakken. De aller yngste kom seg gjennom 3 eller 4 drag, mens de eldre fortsatte lenger oppover bakken. Da trener for junior/senior så at flere i 2008 og 2009  plutselig skulle bli med på det sjette og siste draget til de eldste, og prøvde å si at det var nok med 5 drag, kom følgende klare beskjed fra jente 09: "Vi har da ikke kommet helt opp hit for å ikke bli med til toppen!" Det ble ingen videre diskusjon...
 

  På ettermiddagen ble det økt i rulleskiløypa hvor 2011 og 2012 fikk øvd seg på rulleski først, før 2010 og helt opp til junior/senior hadde felles lekprega poster. Fellesopplegget ble avslutta med felles middag på Peppes som var god å ha 100m unna leilighetene etter to gode økter.

  Søndag var de fleste grupper på en eller annen form for langtur. De fleste gruppene løp oppover mot eller rundt Trysilfjellet, mens andre utførte økta i mer lavereliggende områder. 

Til toppen