Du er her:

Årsmøtet gjennomført

Friidrettsgruppens årsmøte ble avholdt på Miljøhuset onsdag 9. februar. Status ble gjort opp, og veien videre staket ut!

Årsmøtet er en formalitet, men det er også her medlemmene i friidrettsgruppen utøver sine demokratiske rettigheter. Medlemmene sier sin mening om det som har skjedd (2021) og bestemmer hvem som skal lede gruppen fremover (2022).

Her er noe av det som ble gjennomgått og besluttet på årsmøtet

F.v. Magnus Borander (avtroppende leder) og Kristoffer Halmøy (påtroppende leder) Sonja Lovise Berg  Magnus Borander har vært leder for friidrettsgruppen de siste årene. Han ønsket imidlertid å trappe ned innsatsen, og overlot derfor ledervervet til Kristoffer Halmøy (valgt nestleder) sommeren 2021. På årets årsmøte fikk Halmøy fornyet tillit som leder de to neste årene (til årsmøtet i 2024).

Magnus har gjort en fantastisk jobb for friidrettsgruppen gjennom mange år, men trer nå ut av styret. Forhåpentligvis vil ha engasjere seg i friidretten i mange år til gjennom aktive barn, arrangementer og som friidrettsdommer!

Økonomien til friidrettsgruppen er solid. På grunn av korona ønsket styret i 2021 å være nøkterne på kostnadssiden. Reduserte sponsorinntekter ble erstattet av en solid dugnad i forbindelse med covid-vaksinering våren 2021. For året som helhet endte regnskapet med et positivt resultat på 163.000,-
For flere detaljer, last ned: BSK Friidrett årsregnskap 2021 (PDF, 867 kB)

Det sportslige tilbudet i 2021 har vært veldig varierende på grunn av korona og forskjellige regler og restriksjoner for utøvelse av idrett. Friidrettsgruppen har imidlertid i hele 2021 hatt et tilbud til alle våre medlemmer fra 7 år til senior! Vi har arrangert treninger på på Sportsplassen, Bekkelaget skole, Ekeberghallen, Bislett og Bærum idrettspark.

Det har vært tilvekst av medlemmer til friidretten gjennom hele 2021, men dessverre også en del frafall i de eldre aldersgruppene (14+ år).

Quincy Douglas har vært hovedtrener i 2021 og har gjort en god jobb med å sette sammen trenerteam for alle treningsgruppene. Trenergruppen er en blanding av tidligere friidrettsutøvere, foreldre, og aktive ungdomsutøvere. I tillegg til de fantastiske laglederne våre er denne gjengen ansvarlig for alt det bra som skjer i hverdagen i klubben vår!

Det har vært noen sportslige høydepunkt! 

Jostein Haraldseid tok 4 gull på veteran-NM og 5 gull på innendørs NM for veteraner, og er nå oppe i totalt 149 NM-gull i karrieren!

Sølv i tresteg i jr-NM 2021 til Karine Jacobsen Bjørn Erik Nesse  Under Jr-NM på Askøy tok Karine Jacobsen sølv i tresteg!

Også har vi hatt noen kjempefine massemønstringer på barne- og ungdomsarrangementer, spesielt utover høsten 2021. Det nevnes KM stafetter med 9 lag fra BSK (flest av alle), 30 deltagere på KM, og 37 deltagere på BULs Julestemne (innendørs).

Les mer: BSK Friidrett Årsrapport 2021 (PDF, 3 MB)

På årsmøtet ble det vedtatt et budsjett for 2022 som innebærer noen spennende ambisjoner:

 • Aktivitetsnivået er nærmere et "normalår" som betyr flere stevner 
 • Styret ønsker å arrangere Ekebergløpet
 • Treningsleir i Portugal i påsken 2022 for de eldste utøverne
 • Midler til sosiale aktiviteter i alle gruppene

Last ned: BSK Friidrett budsjett 2022 (PDF, 429 kB)

Styret som ble valgt består av:

 • Leder Kristoffer Halmøy (2022-2023)
 • Nestleder Sonja Lovise Berg (2022)
 • Styremedlem Lars Ytterhaug (2022)
 • Styremedlem Jostein Haraldseid (2022)
 • Styremedlem Mette Rooth (2022-2023)
 • Styremedlem Karine Jacobsen (2022)
 • Styremedlem Jon Olav Viste (2022)

Ta gjerne kontakt med noen av oss hvis du lurer på noe angående driften av klubben.
 

Til toppen