Du er her:

Løyperekorder og personlige rekorder i fleng på årets Brannfjell Opp!

Det ble ny løyperekord i både dame- og herreklassen når skigruppas motbakkeløp Brannfjell Opp! ble arrangert i kveld. Det ble også satt veldig mange nye personlige rekorder!

Løyperekorder Brannfjell Opp 2022 - Milla G. Andreassen og Theodor B. Jacobsen

Skigruppas motbakkeløp Brannfjell Opp! siste torsdag før høstferien begynner å bli en langvarig tradisjon og i år hadde vi 137 deltakere med stort og smått. De yngste løper en løype på ca 450 meter, mens den lengste løypa for 15 år og eldre starter helt nede i Middelalderparken og teller ca 3,5 km og 200 høydemeter. 

I år ble det løpt raskere enn noen gang. Theodor Berre Jacobsen forbedret sin egen løyperekord fra 2020 med 13 sekunder, og ble med det første person i historien som løp løypa under 15 minutter. Hans sluttid ble fantastiske 14:50. Det er 47 sekunder raskere enn nest beste løper noen gang har løpt løypa. Smått imponerende! 

Om mulig enda mer imponerende er den nye løyperekorden i dameklassen, satt av junioren Milla Grosberghaugen Andreassen. Hun forbedret sin egen pers med 1:29 og forbedret løyperekorden for damer med hele 1:26. Tiden hun klokket inn på var 16:51. Rått! 

I tillegg til to løyperekorder ble det satt veldig mange personlige rekorder. Dette til tross for byggearbeider ved starten av løypa, som gjorde årets løype noen meter lenger enn tidligere år. Mange har altså formen i anmarsj, og det lover godt for vinteren! 

Men det er ikke bare rekorder som teller. Idrettsgleden er vel så viktig, og det var mange slitne men blide ansikter som etter hvert samlet seg på toppen av Brannfjell. Her fikk alle velfortjent saft og boller etter hvert som de fikk pusten tilbake. 

Resultater:

Til toppen