Du er her:

Oslo Sportslagerløpet 29.okt

Torsdag 29. oktober arrangeres Oslo Sportslagerløpet i stedet for vanlig trening. Påmeldingsfristen er utløpt, men det er noen ledige nummer så om du ikke har fått meldt deg på så møt opp i god tid for etteranmelding.

Starten på Oslo Sportslagerløpet 2018 

Viktig:

For å kunne arrangere dette er det svært viktig at alle forholder seg til smittevernsreglene som gjelder. Spesielt vil vi understreke viktigheten av at vi holder god avstand - minst 1 meter - til hverandre. Bildet over fra 2018 illustrerer hvor tett vi IKKE skal stå i år. 

For å få til løpet gjelder følgende - vær snill å informer barna om dette: 

  • Treningsgruppene (kohortene) skal ikke blandes. Hver treningsgruppe møter sin trener til avtalt sted (se facebookgruppen din) og holder sammen med gruppa både før og etter løpet. 
  • Trener henter ut startnummer for alle i gruppen samlet og deler ut disse innad i gruppen ved oppmøtestedet. Løpere som ikke har noen treningsgruppe (foreldre og småsøsken) henter sine startnummer ved mål. 
  • Treningsgruppene holder seg unna start/mål-området fram til 7 minutter før første starttid i gruppen, hvor de effektivt stiller seg opp ved start i startrekkefølge. Hold avstand til treningsgruppen foran og bak. 
  • Etter målgang går løperne raskt til avtalt møtested for gruppen sin - i avstand fra målområdet - og avslutter kvelden der. 
  • Foreldre holder avstand til start/målområdet under hele arrangementet. For de aller yngste løperne som ønsker følge av foreldre til start og underveis er det selvsagt OK å følge. 
  • Alle passer på å holde minst 1 meter avstand til hverandre under hele arrangementet. 

Forøvrig gjelder alle normale smittevernregler slik som vi praktiserer på treninger, slik som at du f.eks. holder deg hjemme om du har symptomer på sykdom. 

Dersom du skal etteranmelde deg henvender du deg til Pål Christian som er i nærheten av målklokka.  

Vi gleder oss! 

Til toppen