Du er her:

Oppstart barmarkstrening BSK- langrenn

Skiføret har takket for seg noe som betyr at skigruppas barmarkstreninger starter opp igjen. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til en ny sesong.

Skigruppa tilstreber å arrangere fellestreninger som bygger klubbfølelse - noe som betyr at vi i stor grad har felles oppmøtested og -tid på treningene våre. Derfra trener hver aldersgruppe for seg, med treningsopplegg tilpasset gruppas alders- og utviklingsnivå. Vi har treninger på tirsdager og torsdager og normalt oppmøtested er utenfor det gamle BSK-kontoret ved inngangen til Ekeberghallen.

Vi arrangerer ordinære aldersinndelte fellestreninger for barn fra 1.klasse på skolen og oppover. Vi har også en stor gruppe voksne som trener i turlangrennsgruppa. De yngste gruppene trener enten "løp og lek" eller "sykkel og lek", hvor treningene i all hovedsak dreier seg om tilrettelagt lek og moro som indirekte utvikler skiferdigheter som balanse, spenst og hurtighet. 

I skigruppa har hver enkelt treningsgruppe sin egen lukkede facebook-gruppe og spond-gruppe hvor ukas treninger og annen løpende informasjon deles. Meld deg inn i disse for oppdatert informasjon om hva som skjer i din treningsgruppe. 

Vi ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen til en ny barmarksesong! Fritt fram å prøve et par ganger før man melder seg inn.

Se mer informasjon om treningstilbudet for barn og unge her

Til toppen