Du er her:

INVITASJON, PROGRAM OG PÅMELDING TIL ALLE AKTIVITETER I BSK UKA!

Skigruppa inviterer til BSK UKA fra 26. OKTOBER til 1. NOVEMBER 2020.

Hele uken vil være full av morsomme konkurranser og aktiviteter som avsluttes med dugnad og suppe i lysløypa på Brannfjell. Onsdag 28. blir det "Mental Trening" foredrag for de eldste utøverne. Torsdag arrangeres Oslo Sportslager løpet etterfulgt av Hjemmesamling lørdag og søndag på Ekeberg.

PROGRAM UKE 44 - BSK UKA - MELD DEG PÅ HER

NÅR HVA
Tirsdag 27. oktober Felles trening (alle grupper)
Onsdag 28. oktober  Foredrag "Mental Trening" (15-16 og Jr. gruppa)
Torsdag 29. oktober  Oslo Sportslagerløpet (alle grupper)
Lørdag og søndag, 31. oktober - 1. november Hjemmesamling (alle grupper)
Søndag 1. november  DUGNAD LYSLØYPA! (hele familien)

 

MENTAL TRENING FOREDRAG 28.OKTOBER KL. 18:00-20:00

For de fleste krever hverdagen mer av hjernen enn av kroppen. De fleste er ikke bevisste hva som foregår mellom tanker, følelser og atferd, og det gjør ofte at de av og til velger en mindre effektiv mental strategi i en situasjon. For å utvikle seg mentalt er man nødt til å bli oppmerksom på egne mentale svakheter, så vel som styrker. Dette skal Tinus Dahl fortelle mer om. Han er trener på Wang Toppidrett og har en Mastergrad i Coaching og Psykologi fra NIH.

Dette er et foredrag for de eldste gruppene (15-16, junior og senior). Påmelding til foredraget.  Videre vil det gis nærmere beskjed om oppmøtested for foredraget i respektive FB grupper.

 

OSLO SPORTSLAGERLØPET 29. OKTOBER!

For å hedre vår gode sponsor Oslo Sportslager arrangerer vi torsdag 29. oktober det årlige "Oslo Sportslager løpet". De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være den samme som tidligere års Oslo Sportslager-løp. 

Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl.18:00. Første start kl. 18:30. De yngste starter individuelt. Deretter fellesstart for 13-14 før siste fellesstart for 15 år og eldre. Pass på at du løper riktig løype. 

Påmelding utøvere og frivillige

Påmeldingsfristen utløper onsdag 28. oktober kl. 18:00, men det er satt av noen ledige startnummer i startlista for de som glemte det og likevel vil løpe. Møt i så fall opp tidlig på arena for etteranmelding. Vi må ha foreldre som kan hjelpe til som funksjonærer!  Vi trenger 25-30 foreldre som kan hjelpe til under arrangementet. Blant annet løypevakter, mål, start osv. for at dette skal la seg arrangere. Meld deg på så gjør du vår jobb lettere ved at vi slipper å ringe og mase:)

Startlister og resultater

Startlistene kommer her:

Link til live resultater:

Offisielle resultater kommer etter løpet. 

PS: Det er fremdeles mulig å melde seg på ved oppmøte. Møt i så fall opp i god tid! 

 Løyper

Se løypekart her (PDF, 301 kB)

 0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter

7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km

9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km

11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km

13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km

15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre forbi Talking lamppost ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, Talking lamppost og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT og på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km

Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km.

 

HJEMMESAMLING HELGEN 31. OKTOBER - 1. NOVEMBER!

 

Hjemmesamlingen arrangeres for gruppene 7-8 år (f. 2013-2014), 9 år (f. 2012), 10 år (f. 2011), 11 år (f. 2010), 12 år (f. 2009), 13-14 år (f. 2008-2007), 15-16 år (f. 2006-2005) og junior/senior (f. 2004-) er alle invitert til samlingen. 

Oppmøte for alle grupper er lørdag 31. oktober 09:25 utenfor (gamle) BSK kontoret (vis a vis inngangen til Ekeberghallen) eller alternativt oppmøtested pr gruppe. De ulike gruppenes treningsprogram vil bli publisert på de respektive gruppenes facebooksider søndag 25. oktober. NB! Følg din gruppes detaljerte program fra Facebook!

"Lunsjhjelpere"

Vi trenger noen foreldre som kan forberede og servere lunsjen på lørdag. Oppmøte vil være kl 10:00 og dere vil være ferdig ca. kl. 13. Påmelding i linken som blant annet ligger nederst i artikkelen (velg «lunsjhjelper» under gruppe)

 

DUGNAD I LYSLØYPA SØNSDAG 1. NOVEMBER -  SOSIALT OG GØY FOR HELE FAMILIEN!

BSK har fått klarsignal fra kommunen om rydding av lysløypen på Brannfjell og vi håper å se så mange nye som gamle fjes til felles innsats i lysløypa vår på Brannfjell.  Kanskje mange som ikke er klar over dette, men skigruppa har i mange år hatt ansvaret for rydding av lysløypen på Brannfjell. Dette gjør vi for at det skal være ryddig og pent samt at det skal være greit å ta seg frem med preppemaskin og for å unngå kvist og rask i løypa. Vi fjerner kratt og busker som vokser seg inn der hvor sporet skal settes. En fin anledning til å vise barn og unge at løyper ikke kommer helt av seg selv. 

OPPMØTE DUGNAD;  Hoppbakken/skihytta klokken 13:00,  Foreldre stiller kl. 13:00 deretter kan utøvere møte opp så fort de er ferdige med treningen.

NB! Viktig å ta med utstyr til å utføre arbeidet 

  1. Kraftig gresstrimmer
  2. Klippesaks for greiner
  3. Motorsag
  4. Rive/rake 

BSK stiller med varm suppe og saft til alle, uten mat og drikke duger helten ikke 😊 

FELLES PÅMEDLING TIL MENTAL TRENING FOREDRAG, OSLO SPORTSLAGERLØPET, HJEMMESAMLING OG DUGNAD GJØRES NEDENFOR;

Alle som skal delta på Oslo Sportslagerløpet 29. oktober, Hjemmesamlingen og Dugnad den 31.okt- 1.nov. må melde seg på via linken nedenfor.  Dette gjelder også lunsjhjelpere og løypevakter. Skriv inn navn og hvilken gruppe du tilhører og hvilke aktiviteter du ønsker å delta. Påmeldingen er for at vi skal vite hvor mange som kommer til hver aktivitet, samt registrering av navn innenfor smittvernsregler. 

Klikk her for å melde deg på

VI TAR SMITTEVERN PÅ ALVOR!

Fra og med i vår har vi i Bækkelagets Sportklub Skigruppa til enhver tid arrangert treninger og samlinger i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern i forbindelse med koronaviruset. Dette skal vi fortsette med! Arrangementene foregår etter gjeldene smittevernregler i tråd med koronaveilederen utarbeidet av NSF for klubber og kretser: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/10/nsf-koronaveileder-for-klubber-og-kretser/ 

VEL MØTT TIL EN STRÅLENDE OG SOSIAL UKE!  #VIERBSK

Sportslig hilsen 

Hovedtrener Skigruppa Kari Vikhagen Gjeitnes og Sportslig Komité

Til toppen