Du er her:

Prøv ut BSK sitt turorienteringstilbud!

O-gruppa i BSK setter i disse dager ut 100 tur-o-poster på våre kart på Ekeberg, i Østmarka og i Sørmarka. Grip muligheten til å gi deg og din familie en spennede turopplevelse på helt nye plasser. Er du BSK-medlem kan du også vinne fine premier ved å sanke mest poeng!

Dugnadsgjengen i o-gruppa jobber iherdig med å plassere ut alle 100 postene innen 1. april. Mange poster er allerede i skogen og klare for besøk. Vi kaller dette tilbudet for BSK Postplukker'n.

Tur-orientering fungerer slik at du kjøper en pakke med kart hvor postene er markert inn, og så legger du opp din egen tur innom de postene du måtte ønske. Postene har ulik vanskelighetsgrad og er plassert i flotte områder i skog og mark, på steder du trolig aldri ellers ville få oppleve. Passer perfekt for familietur en søndag, eller som en treningstur for mor og far. Postene står ute fram til sommeren, når de vil bli flyttet til nye plasseringer for å skape nye turmål! 

Postene har koder, og har du lyst kan du registrere dine postbesøk i en egen app og samle poeng. 

Gå til tur-o-siden til BSK for info om hvordan du skaffer deg kartene

BSK-konkurranse:

Er du medlem i BSK så kan du delta i konkurranse om å samle flest poeng. På slutten av året vil vi summere opp poengene og kåre den beste postplukker'n i klubben. Premie til det medlem som har samlet flest poeng i løpet av året, samt ekstrapremie til de tre barna med mest poeng født 2008 og senere. Kriterie for deltakelse er at du er registrert medlem i BSK (uavhengig av gruppe) samt at du registrerer dine postbesøk på turorientering.no med eget navn. Da vil du automatisk være med i konkurransen.

God tur! 

 

Til toppen