Du er her:

Oppstart treninger for barn og unge

BSKs orienteringstrening for barn (råtassgruppa) starter opp igjen mandag 12. april. Opplegget i år blir kjempebra, og vi tar med glede imot nye medlemmer!

Råtassgruppa er BSKs tøffeste gjeng av barn i alderen 7-12 år som lærer seg orientering med kart og kompass i skogen. Vi trener mandager kl 18 i trygge omgivelser på Ekeberg og Brannfjell. Treningene er preget av lek, moro og spenning - og utvikler kartkunnskap som barna vil ha stor nytte av gjennom livet! 

Vi inviterer nå inn nye medlemmer - ingen forkunnskaper om orientering er nødvendig! 

Tilbudet er normalt åpent for barn fra og med 2.klasse på skolen. Unntaksvis kan barn i 1.klasse også delta, dersom de har noe erfaring med orientering fra tidligere og har med seg foresatt.

Er du allerede medlem i andre grupper i BSK kan du være med på o-treninger uten ekstra kostnad, ettersom BSK har felles aktivitetsavgift for alle opp til 17 år! 

Se informasjon om treningene i vedlagte dokument og mer info på vår råtass-side.

Pga Covid restriksjoner er det svært viktig at alle som tenker delta har meldt seg inn i Spond-gruppen vår (link i informasjonsbrevet) og markert deltakelse på aktuell treningsdag.  Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med pingierd@gmail.com

Velkommen! 

BSK råtasser på klubbmesterskapet 2020     

Til toppen