Du er her:

Vi er i gang i gjen!

De siste ukene har det blitt stadig livligere på Sportsplassen, og vi gleder oss over at treningene er i gang igjen. Etter mange uker alene innendørs og utendørs var det stor stas med fellestrening igjen, selv om det i første omgang var i små grupper.

Nå kan vi trene i større grupper igjen. Noen begrensninger har vi fortsatt mht. smittevern og kapasitet, men både trenere, utøvere og foreldre har tatt nye retningslinjer og behov for ekstra hjelp på strak arm, og treningene har gått knirkefritt.

Mandag kveld arrangerte vi vårt første stevne etter koronaperioden. Tross begrensning på 50 funksjonærer/aktive på banen og publikum utenfor gjerdet ble det en super kveld med sol, god stemning og utøvere som var skikkelig glade for å få konkurrere igjen. Det ble løpt 60m, 100m og 200m, og hoppet høyde, lengde og tresteg, og selv om vi hverken fikk lov til å ha startnumre eller premieutdeling var det ingen som hang med nebbet. Smittevernet var av topp kvalitet med Åse i spissen, og Jon Olav fikset stevneansvaret med glans tross koronahindringer. Dette frister til gjentakelse, og vi gleder oss allerede til neste gang.

Vi har treninger frem til skoleferien, og kanskje blir det litt organisert aktivitet gjennom sommerferien også - følg med!

Har du barn som har lyst til å prøve seg på friidrett? Ta kontakt med lagleder for riktig gruppe.

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Til toppen