Du er her:

Stinn brakke på klubbkvelden!

Friidrettsgruppen feiret egne utøvere og prestasjoner i sesongen som nå er avsluttet. Hovedtrener Quincy Douglas var konfransier i Bekkelagshuset, som rett og slett var stappfullt for anledningen.

Quincy åpnet arrangementet med å få alle barna opp på scenen. Som en premie for god innsats på trening og på årets siste utestevne på Sportsplassen fikk de alle BSKs nye klubb-lue utdelt.

Premiering fra klubbmesterskapet fulgte deretter. Alle som har vunnet minimum en øvelse i sin aldersklasse kan kalle seg klubbmester. Det ble delt ut hele 29 gull til klubbens utøvere!

Friidrettsknappen er en premie satt opp av Norges Friidrettsforbund som hedrer prestasjoner over 800 Tyrving-poeng med Sølvknapp og prestasjoner over 1000 Tyrving-poeng med Gullknapp. Dette er en premie man kun kan vinne én gang – første gang man oppnår tilstrekkelig antall poeng.

Siden forrige klubbkveld (2019) er det mange i BSK som har klart kravene. Hele 33 har klart sølvknappen og 2 har klart gullknappen. Det ble også delt ut en ekstra premie til Erlend Halmøy som har klart kravet til gullknappen tre ganger.

Aldersbestemte klubbrekorder er en motivasjon for klubbens utøvere. BSK Friidrett har en lang historie, så disse rekordene er ikke lette å slå. En aldersbestemt klubbrekord i BSK henger derfor høyt. Det ble delt ut diplomer til alle som har satt rekord: 23 rekorder for perioden 2020-2022.

BSK har en vandrepokal som går til den BSK-utøveren som har flest Tyrving-poeng i fire øvelser, som må inneholde løp, hopp og kast. Det kåres en vinner for gutter og jenter, uavhengig av alder. Vinnerne for 2022 ble Oscar Gram Amundsen og Vilma Andersen Rooth.

Quincy avsluttet med å nevne våre mesterskapsdeltagere fra BSK. Tre kretsmestere i 2022. Tre sølvmedaljer i UM/Jr-NM. Sølv i Sr-NM. Klubbens veteraner har også tatt flere medaljer i veteran-NM.

En prestasjon ble hyllet litt ekstra på Klubbkvelden. Jostein Haraldseid, vår 86 år gamle superveteran endte med 3 gull og 1 bronse på 4 starter i VM for veteraner (World Masters 2022). Veldig gøy at vi har en verdensmester i klubben!

Kvelden ble avsluttet med is og kahoot, hvor vinneren fikk kino-gavekort.

Takk for at så mange deltok. Det ble en verdig avslutning på 2022-sesongen.

Last ned: Slidene fra Klubbkvelden (PDF, 2 MB)
 

Til toppen