Du er her:

Medlemskap

Informasjon om medlemskap i Bækkelagets SK og Friidrettsgruppen.

Gratis prøvetimer?

Selvsagt! Hvis du vil prøve deg på trening før du bestemmer deg for å bli med fast kan du bare bli med uten å melde deg inn i klubben. Men det er selvfølgelig viktig å møte opp i god tid på første trening og "melde seg" for treneren. Om du vil: Ta gjerne kontakt med trener eller lagleder per telefon på forhånd, se liste over kontaktpersoner.

 

Hva koster det å drive med friidrett i BSK?

Medlemmenes kostnader er delt opp i klubbkontingent og treningsavgift. For et barn på 8 år er dette hhv. 320,- og 1600,- per år. Se summer for flere aldersgrupper lenger ned på denne siden.

For et barn på 8 år er derfor totalprisen 1.920,- per år

Treningsavgiften øker med alderen, opp til 3.000,- For ungdommer er det i tillegg et krav om å betale lisens til Norges Friidrettsforbund hvis man skal delta på stevner. Grunnlisensen koster 450,- kroner per år.

For en ungdom på 13 år blir totalprisen 3.500,- per år.

Friidrettsgruppen er driftet av frivillige krefter, så av foreldre forventer vi at dere hjelper til i forbindelse med trening og konkurranser når dere blir spurt. I tillegg må hver treningsgruppe velge en lagleder blant foreldrene, som i samarbeid med de andre laglederne og hovedtrener organiserer det som skjer rundt selve idrettsaktiviteten.

Barn trenger ikke personlig utstyr ut over treningstøy og joggesko. Det er riktignok mulig å kjøpe klubbtøy, men dette er frivillig.

Deltagelse på stevner er gratis for alle utøverne (det vil si at det dekkes av Friidrettsgruppen).
For ungdom som deltar på stevner kan det komme kostnader til utstyr, avhengig av hvilken idrett det skal konkurreres i. For løpsøvelser kommer feks fort et ønske om å få bruke piggsko.
 

Innmeldingsprosedyre

Bækkelagets Sportsklub (BSK) er et fleridrettslag. Det betyr at hovedlaget håndterer medlemskapet (klubbens offisielle medlemsregister), mens idrettene håndterer det idrettslige (trening, stevner, informasjon, etc).

For å bli medlem av Friidrettsgruppen må man derfor sørge for at man både er medlem av klubben, og registrert i Friidrettsgruppen.

BSK benytter MinIdrett som er Norges Idrettsforbunds (NIF) medlemsdatabase. Det vil si at dersom du er/har vært medlem i en klubb/forening i NIF har du sannsynligvis allerede en bruker.

Har du en bruker kan du logge inn i MinIdrett direkte. Hvis du registrerer deg for første gang må velge "registrer ny bruker".

Hvis du skal registrere medlemskap for dine barn kan du gjøre dette fra din egen profil under menypunktet "Min Profil", deretter "Legg til familie". Dette må gjøres for alle familiemedlemmer som skal bli medlem. Barn kan registreres med foresattes kontaktinfo om ønskelig.

For å registrere medlemskap, bruk menypunktet "Medlemskap". Klikk deretter på "Finn ny klubb", skriv "Bækkelaget" i søkefeltet. Når man velger "Bækkelagets SK" får du opp et nytt felt til høyre. Sørg for at det er krysset av for "Bækkelagets SK", og deretter "Friidrett" (det koster ikke noe mer å være medlem av flere idretter - se eget punkt om felles aktivitetsavgift lenger ned på denne siden). Klikk til slutt "Send søknad".

Du vil motta en mail fra systemet når søknaden er behandlet/godkjent.

Hvis du har problemer med innmeldingen, vennligst ta kontakt med hovedkontoret v/Vibeke Weiby (vibeke@bsknc.no)

Se også: brukerveiledning for MinIdrett

 

Medlemskontingenten i klubben

 • Kr. 320 for junior (20 år og yngre)
 • Kr. 480 for senior (21 år og eldre)
 • Kr. 695 for familie
 • Kr. 215 for honnør

Hvis det er ønskelig med familiemedlemskap (lønner seg hvis det er to eller flere aktive i familien) kan man sende en epost til Vibeke Weiby (vibeke@bsknc.no) etter registrering av alle familiemedlemmer. Da linkes familiemedlemmene sammen, og det blir sendt ut familiekontingent.
 


Felles aktivitetsavgift

BSKs mandat er å aktivisere barn og ungdom i nærmiljøet og forskning viser at allsidighet fører til at barna er aktive i idretten lenger. Vi har derfor innført en felles aktivitetsavgift for alle medlemmer til og med 16 år. Dette betyr at barn og ungdom kan være medlemmer i flere grupper i BSK (eks. fotball OG friidrett) til en og samme avgift.

Pris for felles aktivitetsavgift i BSK:

 • 8 år og yngre: 1600 kr
 • 9 år: 1700 kr
 • 10 år: 1800 kr
 • 11 år: 2100 kr
 • 12 år: 2600 kr
 • 13-14 år: 2750 kr
 • 15-19 år: 3000 kr

 

 

Lisens til Friidrettsforbundet (NFIF)

Alle deltakere på banearrangement må ha helårslisens fra året de fyller 13 år. Denne lisensen må tegnes i forkant av deltagelse på et arrangement i regi av klubber tilknyttet NFIF.

Grunnlisens koster kr. 450,- per år. Les mer om vilkår, utvidet lisens, forsikringsdekning, og registrer lisens på NFIF sin nettside.

Lisensen tegnes individuelt av den enkelte utøver. Kontakt lagleder dersom du trenger hjelp.

Gå til: Lisensregistrering


Utmeldingsprosedyre

Ønsker du å melde deg ut av friidrettsgruppen må du sende en mail til Jon Olav Viste (jon.olav.viste@vikenfiber.no) med navn og fødselsdato.

Vil du melde deg ut av BSK må du henvende deg til klubbkontoret v/Vibeke Weiby (vibeke@bsknc.no).

Til toppen