Du er her:

Mathias Hisdal har #blågulthjerte. Signerer A-lagskontrakt!

Mathias Hisdal signerte i dag som førstemann i historien #blågulthjerte kontrakt.

#Blågulthjerte er klubbens nye konsept for A-lagskontrakt til spillere som har kommet opp via egen avdeling. Denne kontrakten går til spillere som har fått plass i A-lagstroppen, samt vist de rette holdningene i forhold til BSKs verdier. Kontrakten er en amatørkontrakt og dekker noen utstyrskostander for spilleren, samt at spilleren vil få tilbud om roller i klubben som trener på fotballskole, akademi og på årganger i klubben.

Debutert allerede som 15-åring

Mathias debuterte for Herrer A-lag allerede som 15 åring i 2018, og spilte flere kamper i 2019-sesongen. Med et godt treningsoppmøte, og en solid dose innsats har Mathias tatt store steg de siste sesongene.

Sportslig leder og juniortrener Anders Grohs uttaler følgende:

«Mathias har over lang tid vært hardtarbeidende og hatt gode holdninger. Han har alltid hatt god teknikk og forståelse, men har spesielt det siste året utviklet sine defensive ferdigheter, tatt steg i forhold til sine valg med ballen og blitt bedre fysisk. På 2003-kullet som Mathias har vært en del av siden han startet på fotball, har han vokst mer og mer som en leder i gruppen. Det er gledelig at han nå har tatt steget opp på A-laget og får god matching der. De første A-kampene slet han naturlig nok med fysikken, men her har han tatt store steg og preger nå A-kampene i større og større grad. At han nå blir den første som signerer #blågulthjerte kontrakten er veldig fortjent, og forhåpentligvis vil flere følge etter. Det er flere fra G2003 som nå blir juniorer som har vært oppe og trent og spilt kamper med A-laget som puster de etablerte i nakken, samt at det gror godt også i årgangene under"

En stolt Mathias sier dette om kontrakten:

«BSK har vært min klubb siden jeg startet på fotball. Det har vært et fint sted å være med et godt sosialt miljø. Mange av guttene jeg startet å spille fotball med på G2003 kullet for 11 år siden spiller fortsatt på laget og er en del av juniortroppen i dag. Etter hvert som gleden med fotball utviklet seg så økte også ambisjonene. Det er veldig kult at BSK har blitt en klubb man kan være i, selv om man har ambisjoner med fotballen. Nå trener jeg 3 økter med juniorlaget i uka, pluss to økter med A-laget og føler jeg har god utvikling av det. Jeg er stolt over å være den første som får #blågulthjerte kontrakten og håper det blir flere som får den i nærmeste fremtid. På juniorlaget vårt er det nå mange gode spillere, samt at vi har med spillere fra yngre årganger som er veldig gode. Det viser at det gror godt i BSK om dagen, og jeg håper at vi unge etter hvert også kan løfte A-laget opp noen divisjoner.»

BSK Fotball gratulerer Mathias med kontrakten og gleder oss til fremtiden!

Til toppen