Du er her:

Jonas ble norgesmester for ungdom!

BSKs Jonas Fenne Ingierd (16) tok en overlegen seier på sprintdistansen når landets beste orienteringsungdom var samlet for hovedløp (NM for ungdom) i Sandnes denne helgen.

BSK på topp av pallen, Hovedløpet sprint 2022 Terje W. Pettersen
Regnet lå tungt over Sandnes denne søndagen, men det stoppet ikke Jonas fra å nærmest fly gjennom sprintløypa i årets hovedløp. Han ledet fra start til mål og seiersmarginen ble til slutt hele 44 sekunder. Vi gratulerer!

Øvrige BSK-løpere leverte også gode sprintløp, med Viktor Meland-Tangen på 15. plass i H15, Markus Hirsch nr 27 i H16 og Aksel Eide nr 43 i H16.

Dagen før ble det arrangert langdistanse hvor en tidlig bom ødela mye av løpet for Jonas, som til slutt endte på en hederlig men litt sur 4.plass. Viktor Meland-Tangen løp her inn til en sterk 10.plass, mens Markus Hirsch plasserte seg likt som på sprinten med 27.plass og med Aksel Eide tett bak på 36.plass.

Hovedløpet gikk rett over i o-landsleir som varer fram til onsdag. Dette er en sosial og sportslig samling for alle landets o-ungdom med mye gøy og sprell. Arrangementet avsluttes med kretsstafett onsdag hvor landets kretser konkurrerer om heder og ære og BSK har løpere på svært gode lag.

Markus Hirsh, Hovedløpet 2022 Terje W. Pettersen

Jonas Fenne Ingierd på vei mot seier, Hovedløpet 2022 Terje W. Pettersen

Aksel Eide, Hovedløpet 2022 Terje W. Pettersen

Viktor Meland-Tangen på vei inn mot 10.plass, Hovedløpet 2022 Terje W. Pettersen