Du er her:

Gøril tilbake på Worldcup-pallen i Sveits!

Lørdag var sesongens første parallell-renn i Worldscup telemark, og igjen viste Gøril Strøm Eriksen at hun hører hjemme blant de beste.
Fra venstre Laly Chaucheprat (FRA), Martina Wyss (SUI), Gøril Strøm Eriksen (NOR) og Argeline Tan Bouquet (FRA) FIS Telemark/Sam Decout

Det ble en ny pallplass på Gøril Strøm Eriksen i lørdagens parallell-renn i Melchsee Frutt i Sveits. Etter en god prolog slå Gøril først Berit Junger (GER), deretter Maely Vernet (SUI) før hun måtte se seg slått av Martin Wyss (SUI) som til slutt vant finalen.
Ella Strøm Eriksen møtte sterk motstand allerede i 1/8-finalen og ble slått ut av Jasmin Taylor (GB) som endte på 2. plass.
Av andre norske plasseringer kom Emma Araldsen seg videre fra 1/8-finalen men ble som Ella slått ut i 1/4-finalen.
I herreklassen var Jacob Alveberg litt uheldig i prologen. Han kom litt ned på resultatlista og møtte dermed sterk motstand i 1/8-finalen og ble slått ut.

Søndag var det ny parallell og det så veldig lovende ut etter sterk prolog-resultater. Ella ble nr. 3, Gøril nr. 4 og Kaja nr. 8, og i herreklassen Jacob nr. 6. 
Både Ella, Gøril og Jacob kom seg greit videre gjennom sine respektive 1/8-finaler men dessverre ble motstanden for sterk i deres 1/4-finaler og dermed ikke videre for å kjempe om pallplassene.

Vi gleder oss med Gøril's flotte 3. plass på lørdag og konstaterer at alle BSK-utøverne på en god dag kjemper om sterke pallplasser i Worldcup. Nå går turen videre til Frankrike men dessverre er rennene i Saint Gervais les Bains avlyst pga. dårlige snøforhold.

Resultater fra Melchsee Frutt finnes her
Bilder fra Melchsee Frutt finnes her

Jacob Alveberg i luftig svev i Melchsee Frutt Nils Alveberg

 

Gøril heies frem av sportsjef Bjørn Espen i 'lille-finalen' om 3. plassen. Nils Alveberg
Ella i hoppet under prologen lørdag. Nils Alveberg
Til toppen