Du er her:

God stemning på Friidrettens Klubbkveld!

BSK Friidrett feiret sesongen som er over med en stor fest på Bekkelagshuset! Over 120 glade medlemmer deltok på klubbkvelden.

Styreleder  Kristoffer Halmøy startet med å presentere BSK Friidrett sitt sportslige tilbud (PDF, 3 MB) for de forskjellige aldersgruppene. Ettersom man blir eldre er det stadig nye høydepunkter å se frem til. 

Quincy Douglas, vår hovedtrener, var kveldens konferansier og ledet oss gjennom utdelingen av premier og priser!

Han startet med å invitere alle barna opp på scenen. Ingen går tomhendt hjem fra BSKs klubbkveld, så de fikk med seg kule sko-poser med BSK-logo som en belønning for deres flotte innsats på trening og deltakelse på klubbstevnet!

Deretter var det tid for å hedre medaljevinnerne i klubbmesterskapet. Man må være minst 11 år for å kunne bli klubbmester. I tillegg får man bare premie for den beste plasseringen man har oppnådd. Alle som hadde vunnet gull, sølv eller bronse ble ropt opp på scenen og fikk medaljer og stor applaus!

Friidrettsknappen er en prestisjefull pris som gis av Norges Friidrettsforbund. Den belønner utøvere som har oppnådd over 800 Tyrving-poeng med sølvknapp og over 1000 Tyrving-poeng med gullknapp. Dette er en pris man kun kan vinne én gang i livet – første gang man når det nødvendige antall poeng.

I år var det seks nye utøvere som hadde klart sølvmerket, og to nye som hadde klart gullmerket. De ble gratulert av Quincy og fikk sine velfortjente knapper!

BSK Friidrett har en lang historie, så de aldersbestemte klubbrekordene er ikke lette å slå. Å ta en slik klubbrekord i BSK er derfor litt av en prestasjon!

Quincy delte ut diplomer til 10 forskjellige utøvere som har satt slike aldersbestemte klubbrekorder i 2023. I tillegg ble det satt hele 4 stafett-rekorder. Det viser at vi har noen historisk gode utøvere i klubben for tiden.

BSK har en vandrepokal som går til den BSK-utøveren som har flest Tyrving-poeng i fire øvelser, som må inneholde løp, hopp og kast. Det kåres en vinner for gutter og jenter, uavhengig av alder. 

Vinnerne for 2023 ble Emilie Lindstad (J13) med 3.777 poeng og Karl Landet Danielsen (G11) med 3.472 poeng. De får beholde de flotte vandrepokalene som har blitt delt ut siden 60-tallet helt frem til neste klubbkveld!

Vi vil gjerne trekke frem mesterskaps-prestasjonene våre i 2023 også.
BSKs utøvere har tatt over 80 medaljer i årets Kretsmesterskap. Fantastisk innsats! BSK har 14 individuelle kretsmestere som ble tatt frem og fikk en velfortjent applaus.

Våre eldre utøvere har deltatt i enda større mesterskap. Vi sender utøvere til NM for junior og senior, ute og inne, samt Ungdomsmesterskapet ute og inne. Våre utøvere fikk totalt med seg 2 NM-medaljer i 2023 og flere fine plasseringer.

Kvelden ble avsluttet med is og kahoot, hvor vinnerne fikk kule BSK-luer.

Alltid gøy med klubbkveld i BSK, spesielt hyggelig at det er så mange som blir med på festen!
 

Til toppen