Du er her:

God sesongstart for herrelaget!

Herrelaget har fått en meget god start på årets sesong i 1. divisjon, med seier i de 2 første kampene.

Kamp nr 1
I seriepremieren møtte de Fredrikstad i Rolvsøyhallen. Fredrikstad har mange års erfaring fra Eliteserien..
Fredrikstad starter best, men BSK tar mer og mer over. BSK vinner til slutt fortjent.
Fredrikstad 5 - 8 Bækkelaget

Kamp nr. 2:
Hjemmekamp i Bækkelagshallen mot nykommer Strømmen IBK. Strømmen er nykommere i 1. divisjon, og består av blant annet tidligere Sveiva spillere.
Første periode ender med 2-0 til BSK etter overlegent spill. I andre periode øker en ledelsen til 4-0. I tredje periode presser Strømmen, og gjør noen raske mål etter litt slurv hos BSK.