Du er her:

BSK takker en ekte ildsjel

Etter mer enn to tiår med ulike roller i Bækkelagets Sportsklub avsluttet nylig Vebjørn Olaussen sitt engasjement i klubben.

En ressurs og ildsjel som har bidratt til enorm utvikling av klubbens innebandytilbud. Vebjørn kan med stolthet se tilbake på et formidabelt bidrag og er blant de viktigste bidragsyterne til at klubben er der den er i dag.

En ekte klubblegende

Olaussen har vært en sentral del av BSK Innebandy i en lang årrekke, og har vært med på klubbens reise fra nede i divisjonssystemet og opp til eliteserien. Olaussen har vært med som spiller, assistenttrener, altmuligmann og hovedtrener, og få, om noen, har tilbrakt flere timer i BSK-Hallen for og med BSK Innebandy.

Olaussen har i tillegg til rollen rundt herrelaget vært svært delaktig ovenfor klubbens yngre lag, og har opp igjennom hospitert som trener og lagleder, spesielt i forbindelse med sluttspillskamper. Mange av klubbens tidligere og nåværende spillere og medlemmer er Olaussen en stor takk skyldig.

  • Jeg har hatt Vebjørn som trener, assistenttrener, motivator og livsfarlig back foran meg som keeper for BSK Innebandy fra jeg startet som 12-13 åring, og til jeg la opp. Vebjørn har vært en viktig figur for spillere fra ungdommer til seniorer, og har stilt opp for klubben over mange år. For det, vil jeg takke ham inderlig, sier Andreas Thon Aasheim, tidligere keeper for BSK, og nå styremedlem i BSK Innebandy.
  • Det er kanskje et noe utvannet begrep, men for meg er Vebjørn en ekte klubblegende, som jeg håper vil spille en rolle for BSK Innebandy også i fremtiden, fortsetter Aasheim.

Historisk bragd

I 2003 rykket BSK Innebandys herrelag for første gang opp til 1. divisjon, etter en intens kvalifisering. I de påfølgende 16 sesongene har herrelaget, med Olaussen som assistenttrener og senere hovedtrener, ligget i toppen av 1. divisjon, og hatt flere sesonger i Eliteserien. Fra og med sesongen 2015/2016 har Olaussen vært hovedtrener for klubbens A-lag, noe som gav opprykk til eliteserien sesongen 2016/2017: Den sesongen gjennomførte Olaussen en historisk bragd, der laget hans gjennomførte den perfekte sesongen: 16 seire av 16 mulige.

BSK Innebandy ønsker å takke Vebjørn for hans engasjement, innsats og utallige timer nedlagt for BSK Innebandy, og ønsker samtidig å understreke at dørene til BSK-Hallen alltid vil være åpne for ham.

Til toppen