Du er her:

BSK Old Boys vinner seriegull!

BSK går til topps i serien «Menn Bredde A» i Oslo & Akershus Bandyregion etter overbevisende spill gjennom sesongen. Dette er øverste serien for de over 35 år, og flere eliteserielag er representert.

BSK vinner serien fortjent med tre poengs margin over Sveiva, etter en tett og spennende serieavslutning.

“Vi har mønstret et erfarent mannskap i lagets debutsesong. Seg imellom har spillerne flere hundre landskamper, mangeårig VM – deltakelse og et knippe NM – pokaler å vise til”, sier trener Lennart Joansson. 

Mange av spillerne er å finne fra BSK sine gyldne årganger født midt på 80-tallet. Faktiske finner vi hele seks av spillerne igjen på lagbildet etter NM- seieren for junior i 2004 –20 år siden. 

Verdt å trekke frem i årets sesong er profiler som Fredrik Hoff Eriksen, som vinner av poengplukkeren med 10 mål og 14 assist på 9 kamper. Hele fire av BSK sine spillere er på topp ti poengplukkeren, med Stian von der Fehr-Thorsen som mestscorende med 15 mål. 

Bakover på banen vil vi nevne «krigeren» Erik Nielsen de Santana med solide 14 målpoeng. På tredjeplass i målvaktstatistikken finner vi «veggen» Line Riisa med tredje plass på 75% redningsprosent. På benken finner vi - som i 2004- Lennart Johansson.

Vi gratulerer så mye med velfortjent seier! 🏆

Til toppen