Du er her:

Snøsamling Beitostølen 2021

Årets snøsamling på Beitostølen går av stabelen 26-28. november 2021, og markerer starten på årets skisesong. Snøsamlingen er en sosial breddesamling for hele familien, og vi håper å se mange små og store BSK skiløpere med familie her. Meld deg på i dag!

Snøsamling på Beitostølen 2016 

Bli med på skigruppas snøsamling på Beitostølen. Her blir det skiglede og sosial samling for hele familien. Påmeldingsfrist 15 november.

Meld deg på i Min Idrett her: https://minidrett.nif.no/Event#367701-011

Du kan også søke i MinIdrett.no på Bækkelaget.

Mer info om påmelding.

Vi har reservert alle leiligheter vi har tilgjengelige på Beitotind og Gjestegaarden for 230 personer. Blir det flere påmeldte har vi mulighet for å supplere med flere leiligheter i sentrum. Det blir aktiviteter, smørekurs og teknikkurs for foresatte som ønsker. Og mulighet for bading for
store og små på hotellet i egen regi. (Husk badetøy)

Fra 11 år og opp pleier utøverne å bo sammen i leiligheter uten foreldre og treningsopplegget styres av gruppa. Foreldre oppfordres likevel til å være med, og det må selv avtales kjøring og ansvar med andre foreldre hvis foresatte ikke det. Trenernes ansvar strekker seg til det offisielle programmet.

Styret har også vedtatt å sponse deltageravgiften, slik at den blir lavere. Vi har hatt tradisjon for at alle med mer en fem dugnader på Norway Cup får redusert deltageravgift. Siden Norway Cup har vært avlyst to år på rad, gis redusert pris til de som har vært trener eller hjelpetrener på allidrettsskolen til BSK i sommer.

 

Priser for snøsamlingen.

Barn 2011-2015 (1100,-) inkl. sengetøy

Barn 2016-2021 (0,-) inkl. sengetøy

Ungdom 2010 og eldre (1450,-) inkl. sengetøy

Foreldre (1450,-) inkl. sengetøy

Hjelpetrener/Oppmenn/Styret (575,-) inkl. sengetøy

Har vært trener/hjelpetrener på BSKs allidrettsskole (575,-) inkl. sengetøy

Hovedtrener/ungdomstrener (0,-) inkl. sengetøy

Måltidspakke privatboende 2010 og eldre (500,-)

Måltidspakke privatboende 2011-2015 (350,-)

Måltidspakke privatboende 2016-2021 (0,-)

Prisen inkluderer:
Overnatting i leiligheter i 2 døgn.
Sluttvask, dere rydder og støvsuger selv ved avreise.
Sportsmiddag fredag, frokost, sportslunsj og sportsmiddag med julemat lørdag, samt frokost og sportslunsj søndag. Måltidene serveres i Beitohallen. Drikkestasjon med mulighet for å kjøpe drikke i Beitohallen begge dager.

Om noen ønsker å komme opp torsdag:
Kr. 120,- per person for overnatting i leilighetene. Ønsker du å benytte denne muligheten send en epost til: brustad@online.no.

Avbestillinger.

Ved sykdom etc. avmelding av personer er siste frist for fri avbestilling onsdag 25. november 2021. Etter dette må det brukes reiseforsikring. Blir det Korona-nedstengning på Beitostølen av myndighetene er det fri avbestilling. Det samme gjelder ved snømangel, det vil si om det ikke er
treningsforhold på stadion.

Har du spørsmål kan du spørre i Spond-gruppen eller sende en epost til: brustad@online.no

Til toppen