Du er her:

Webshop er åpen!

Klubbshop med SOMMER-kolleksjonen er åpen med leveranse før St.Hans og ferietid!

Nå er det igjen mulig å bestille klubbtøy for både store og små! Vi har denne gangen åpnet for sommerkolleksjonen med Puls overtrekksdresser i tillegg (den med fôr) så vi kan få det vi har behov for til ute- og innetrening, samt være klar til vår- og sommersesongen som er her nå!

Bestillingsvinduet er åpent fra 19. april og stenger 5.mai. Dette for å kunne få levering St.Hans og ferie! Det er forventet levering rundt 21.juni 2024.

Vi ser en del spreke foreldre som trener, og BSK-tøyet er flott å trene i også for oss foreldre. Tøyet fra Trimtex er av god kvalitet og det er veldig hyggelig å se BSK-kledde mosjonister rundt i nærområdet.

Med overskrifter om en meget varm sommer så kan vi anbefale “RUN SHORT TIGHTS” i kombinasjon med “RUN T-SKJORTE" eller ”RUN SINGLET". I vår- og sommersesongen, eller når været er litt guffent, vil den gode jakken “INSTINCT 2.0 JAKKE” beskytte mot elementene.

NB: Avtalen med Trimtex skal reforhandles og pga dyrtid osv så vil muligens noen priser gå opp. Dette er da siste mulighet for å handle med de gode prisene vi har nå! Vi fortsetter mest sannsynlig med Trimtex som leverandør, men benytt muligheten nå til å handle med “gamle” priser! 

MERK: Trimtex byttet netthandelsløsning i høst.  

Link til Teamshop (må benyttes!): https://shop.trimtexcustom.no/ 

Første gangen du logger inn blir du og bedt om å legge til din unike teamkode: baekkelagetlangrenn-2518  

De som handlet ved forrige klubbshop-periode benytter bruker som ble opprettet da, men kan få spørsmål om ny Teamkode.

For de som ikke opprettet bruker ved forrige anledning er det raskt og enkelt å lage bruker å løsningen er enkel å bruke.  

Få en enkel innføring her: https://trimtexcustom.no/pages/innlogging-kode-teamshop   

Tipe til shopping er å trykke på vis alle produkter på toppen av siden for å få tilgang til alt. På høyresiden er det da en filtermulighet der man kan sortere på herre, dame, junior osv.

Det er ikke noe krav om at man må kjøpe nytt tøy selv om designet er nytt, og man kan fortsatt bruke klær fra tidligere kolleksjoner.  

Kort info om bestilling fra Trimtex: 

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Trimtex kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter teamshoppen er stengt.  

Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre utfordringer kan dere først ta kontakt med Sponsoransvarlig BSK som kan være behjelpelig. Hvis han ikke kan hjelpe så nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00. 

Lykke til!

Til toppen